Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] xenoxmt2 przeszywka vs siła

wiktorko500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bo tam chodzi o skile co lepsze 7 chodzi z przetopami naszyjnik z biał.złota siły czy przeszywka 25/30 chodzi z przetopami naszyjnik z łez ? chodzi mi o naszyjnik z bialego zlota czy nieb łez. Wiem że to głupie ale na 183lv robie pvp .wojem bodym..

Czasami zagram surką rzadko ; )

tak jak w temacie 7siły czy 25+ przeszywki lepsze dla woja bodego ?i sury bm to by był perłowy.

Jak myślicie ? przeszywka działa na skile wgl ? dużo by to zmieniło ? czy te 7sily już lepsze czy 7 inta

Dziękuje pozdrawiam .

Opublikowano

Szycie wbij, jak juz bd mial szycia max to dopiero siła. Szycie działa na skile w pewnym stopniu, ale bodziakiem to glownie hity ;)

1470374.jpeg

Opublikowano

No tak ale siła też mi jest potrzebna skoro w broni mam wbudowane 20siły w 6-7 full siły ebo nawet mam :D z przetopami i taki naszyjnik i wyciągam 268 siły i wale nawet 1kkk takiemu podziakowi 250lv z full absami a surce z full absami tarczą ochronką wale nawet po 450k ;) więc myślę że jest okej

Opublikowano

Po 1 - wojem body się nie chodzi do PvP bo to bez sensu. Każdy ma ABS na miecze, więc Bodym nie robi się nic nikomu. Na 180 lvlu Niebiany? Oś teraz mnie zabił. Zrób sobie Szarego Smoka a nie w Niebianach chodzisz -.- Wydatek to ogromny nie jest. Poza tym. Na XenoX'ie lepszy kryt, niż szycie.

Opublikowano

Po 1 - wojem body się nie chodzi do PvP bo to bez sensu. Każdy ma ABS na miecze, więc Bodym nie robi się nic nikomu. Na 180 lvlu Niebiany? Oś teraz mnie zabił. Zrób sobie Szarego Smoka a nie w Niebianach chodzisz -.- Wydatek to ogromny nie jest. Poza tym. Na XenoX'ie lepszy kryt, niż szycie.

Może trochę racji masz ;)

Lecz ja bodym latam tak jak mówię i zabijam nawet bm'ów latam w mnisiem więc mam mniej hp i czasami dedne.

Ponieważ na bodego nie działa abs na magie ogień ani wiatr tylko miecze

a na bma ogień działa magia działa do tego dochodza miecze; )

Nikt mi aury nie rozproszy która daje 5.7k ataku na 183lv przy full w siła i bije nawet po 3kk w mniejsze lvl-e

mam surę bma 121 i dobry lecz wymieniłem eq na woja na większy ;P

Więc sam nie wiem tak jak pisałem chyba ;P

Opublikowano

Także polecam przeszywke . Ignoruje defa i abs'y przeciwnika + biologa . Pozatym na takim xenoxie gdzie wartości defa sa spore to im więcej jest defa tym większa przeszywa wejdzie .

*Przeszywa działa tylko na hity .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Pamiętaj

Szycie-Kryt-Siła.

Szycie omija absy przeciwnika jakie ma na Ciebie w itemach a siła nie.

Opublikowano

Czy króyś z was w ogóle grał na XenoXie? Chyba nie. Nie piszcie, szycie jest lepsze ood kryta, bo po 1 mało kto bije w hitów, a po 2 kryt jest lepszy pod 2 względami. Raz - skill z krytem 2-3x większe DMG, szycie działa na hity. Powiem tak. Z mojej gildii nikt nie bije hitami, bo to nieopłacalne. Ludzie, którzy mi bili hitami bili mi po 2-3k może? A ja im po 2-3kk, więc jest różnica.

Opublikowano

Wybierz tylko szycie. Te 7 siły nie jest odczuwalne przy takim lv a szycie to inna bajka :)

Nawet Ci się przyda przy innych postaciach ten naszyjnik i będzie najbardziej uniwersalny.

Szycie w pvp jest mega potrzebne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...