Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skyrim

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do Was pytanie: czy jest możliwość odzyskania starego save'a po nadpisaniu? Ponieważ przypadkowo nadpisałem nowy save na stary i teraz chciałbym wrócić na stary a nie mam jak. W documents/skyrim/saves mam więcej plików niż w "wczytaj grę" oraz niektóre mają.. a co ja będę pisał, patrzcie:

Beznbsptytu1420u-1_zpsc454ff42.png

Za każdą pomoc daję like (tak na zachętę :))

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Mi się zdaje że nie da się przywrócić bo jak nadpisałeś to już na zawsze.Chyba że zrobiłeś wcześniej kopie ale tak to nie.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jaka nazwe mial stary save, a jaka nowy?

Taką samą :/

Mi się zdaje że nie da się przywrócić bo jak nadpisałeś to już na zawsze.Chyba że zrobiłeś wcześniej kopie ale tak to nie.

Nie zrobiłem :/

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Taką samą :/

Nie zrobiłem :/

No to niestety nic już nie zrobisz.Straciłeś Save na zawsze.Jedyne co możesz zrobić do 2 sposoby :

1.Grać od nowa

2.Sprawdzić na internecie czy ktoś nie udostępnił swojego save i sprawdzić czy jest na tej misji co ty byłeś na swoim.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

No to niestety nic już nie zrobisz.Straciłeś Save na zawsze.Jedyne co możesz zrobić do 2 sposoby :

1.Grać od nowa

2.Sprawdzić na internecie czy ktoś nie udostępnił swojego save i sprawdzić czy jest na tej misji co ty byłeś na swoim.

Skoro tak to wybiorę pierwszą opcję, nie lubię grać na czyichś save'ach.

Do moderatora mam prośbę aby zostawił temat otwarty jeszcze przez 24h, jeśli nic nowego nie zostanie wniesione do tematu to wtedy można zamknąć.

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...