Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Komputer do Minecrafta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Haha ;D

Ja mojego kupywałem rok temu ale laptopa za taka sama cene a jest 100 razy slabszy (jak to laptopy)

a nigdzie z nim nie chodze kret ze mnie ;_

Dlaczego kupujesz komputer tylko do MC :D?

Opublikowano

1. Komputer się nada.

2. Kupowanie kompa tam gdzie ty jest bezsensu.

3. Najlepiej złożyć kompa samemu, lecz jeśli tego nie umiesz, niech Ci ktoś złoży w małym sklepie z komputerami itp. Wyjdzie taniej i wydajniej.

Pomogłem? LIKE!

.::Bukkit::. .::JAVA::. .::MyBB::. .::WordPress::. .::CINEMA4D::. .::SonyVegas::.

Moje tutki: http://www.mpcforum.pl/topic/919764-mini-tut-kolorowe-nicki-w-tabeli-graczy-pod-tab-w-essentials/

Opublikowano

@up ktoś ci złozy a ty nie masz gwarancji albo ją dostaniesz ale nie bd miał takiego serwisu jak sony np. nie polecam 3 pkt :D

Opublikowano

Jeżeli zamierzasz kupić kompa na dłużej to wal na pw. Pomogę ci go złożyć ;)

Kupowanie gotowca jest bez sensu, mówię ci z własnego doświadczenia.

Co do tego czy minecraft ci pójdzie to komfortowo pograsz w najwyższych ustawieniach.

Opublikowano

Widzę że sami znawcy w temacie. Nie ma sensu go brać. co z tego że do MC starczy skoro za tą samą cenę będziesz miał o wiele lepszy komputer. Najlepiej załóż temat w dziale komputery.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...