Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konto Logowanie

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam dość nietypowy problem. Próbowałem odzyskać konto w lolu, którego nie używałem ponad rok. Po przypomnieniu i zmianie hasła poprzez strone lola nadal nie mogę się zalogować. Login, hasło, oraz region zgadzają się w stu procentach.

Napisałem już do supportu i czekam na odp. Piszę do was, ponieważ może zdarzyło się wam już mieć podobny problem. Z góry mówię, że nie jest to wina komputera czy internetu.

Opublikowano

Może ci konto po prostu okradli ?

Nie znam się na polityce kont, w lolu ale jeśli konto jest długo nieużywane moga je usunać. Chociaż tak jest w przypadku wielu innych gier, nie wiem jak z lolem.

Może być podobnie.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Konto nie jest usunięte, ponieważ mogę przeglądać profil. A co do przywłaszczenia, nie rozumiem w jaki sposób mógłby mi je ktoś ukraść, jeżeli na maila przychodzi mi zmiana, oraz login.

Opublikowano

Nie znam się na polityce kont, w lolu ale jeśli konto jest długo nieużywane moga je usunać.

Było takie coś ale stosowane tylko do kont do max chyba 4 lub 5 lvl (kasowanie refów), które nie okazywały aktywności przez wybitną długość czasu (miesiące, lata) ale w ten sposób że samo konto zostaje, a jedynie kasowany jest nick który po wbiciu można wpisać jeszcze raz.

Najprawdopodobniej zrobiłes jakąś literówkę, zwłaszcza podczas gdy wiele kont ma trudne hasła. Dobrze zrobiłeś pisząc do supportu, zapewne pomogą w najbliższym czasie. Osobiście też miałem podobny problem, podczas gdy sprzedałem dawne central konto i próbowałem przenieść się na smurfa, wystarczyło mi Przypomnienie hasła na stronie głównej LoLa.

Opublikowano

Jeśli nie pamiętasz szczegółowych danych tzn pierwszy item za rp itp to wątpie żebyś konto odzyskał. Czasami nawet support nie pomoże.

Tu masz czego wymagają:

- Kilku pierwszych bohaterów, których zakupiłeś:
- Pierwszy przedmiot, który zakupiłeś za RP:
- Listę przynajmniej 5 nazw przywoływaczy zaproszonych przez Ciebie
do gry:
- Listę przynajmniej 5 nazw przywoływaczy na Twojej liście
znajomych:
- Jacykolwiek inni członkowie rodziny lub znajomi, którzy mają
dostęp do konta:
- Czy jesteś oryginalnym twórcą konta?

Opublikowano

Prohowkz, ale co jeśli ktoś ukradł ci to i to? Muszą mieć jakieś zabezpieczenie, tak jest z każdym producentem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...