Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skiny.

MrKylar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się spytać czy kupić skina HH nidalee za 975 czy czekać na jakąś przecenę, bo czekam już z 3 tyg na sensowne przeceny ale niestety nie przeceniają skinów które się mi podobają.

Jako że HH nidalee jest nowym skinem to twierdze że przeceniona nie będzie bardzo długo.

Co o tym sądzicie czekać czy nie ?

Opublikowano

No w sumie to ta nidalee od razu jak wyszła mi się spodobała a przeceniona nie będzie przez... bardzo długo. Więc poczekam tylko do nowej przeceny (w piątek chyba jest) i jak nie będzie nic ciekawego to kupie wtedy.

Opublikowano

Jeśli skin ma duży popyt za 975 RP to nie zniża ceny. A akurat ten skin jest bardzo fajny ;)

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Znaczy się.. mam pharaona, choć headhunter mi się mocno podoba, ale i tak zostaję przy tym. Może nie długo wyjdzie jakiś nowy skin, to się zobaczy. :-)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja bym kupil, tez czekalem na skina ale wkoncu go kupilem xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Za tą cene kupisz sobie 2 inne, i już masz na plusie liczbe skórek. Jeśli na inne skórki nie chcesz wydawać to kup, twoja decyzja. A przeceny są chyba rok po wydaniu no chyba że ma słaby popych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...