Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postać zadająca największe dmg na Ravi

qpa08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jaka postać ma największe dmg ze skili na serie. Tzn. czy jest to np. mental, archer, smok, dagger, czy kto? :) Interesują mnie obrażenia z serii 3-4 skili, kto najczęściej kładzie Was na serie? Pytanie dotyczy serwera Ravia.eu

Opublikowano

Witam, jaka postać ma największe dmg ze skili na serie. Tzn. czy jest to np. mental, archer, smok, dagger, czy kto? :) Interesują mnie obrażenia z serii 3-4 skili, kto najczęściej kładzie Was na serie? Pytanie dotyczy serwera Ravia.eu

Oczywiscie ze mental

Tylko ze wszystko zalezy od ros, eq, skili i biologa.

Opublikowano

Spodziewałem się że będzie to mental :P

Myślę nad postacią 100% wojny, żeby na skile składać odrazu ludzi. Myślę nad smokiem(już mam) i mentalem - obie postacie opanowane na globalach i privach, ale mental oczywiście łatwiej się gra i więcej osób ma absy... Rozważałem archera, ale jakoś słabo mi sie nim grało, a daggera nie lubie. Czy body albo wp na hity nie będzie miał większego dps(obrażenia na sekunde..)? Wie ktoś jaki jest rekord dmg aktualny i z jakiego skila?

Opublikowano

Ja bym ci polecal Szamana

Szaman smok, heller i bm sa słabe na ravii.

Na wyzszych poziomach gracze potrafia wyciagnac dobre 100% na magie i bardzo słabe dmg przez to zadajemy

Opublikowano

Szaman smok, heller i bm sa słabe na ravii.

Na wyzszych poziomach gracze potrafia wyciagnac dobre 100% na magie i bardzo słabe dmg przez to zadajemy

uaa... to chyba jednak mental :)

ale czekam na dalsze komentarze

Opublikowano

Ninja i skill chmura albo BM i skill mroczna

Na ravii bmy są słabe.

Za dużo absów na magie.

@topic:

Ja bym jeszcze doradził sure WP.

Gdyż na dużym lv ta postać ma duże dmg i posiada skill, który bardzo pomaga na wojnach - rozpro.

Opublikowano

Jeśli jesteś doświadczonym graczem , graj ninją.

Jestem doświadczonym graczem, jęśli chodzi o każdą inną klasę :D(sura 43, 69, szaman 35, 57, woj 63, 70, 35, 54 - moje obecne i byłe postaci na plu :P), ninją miałem największy 28 lvl - to była moja pierwsza postać ale potem przesiadłem się na mentala(70 i 63 na plu, wiele 250 na privach)

Wpeka mam na plu aktualnie i chyba mi się trochę znudził + na małym poziomie jest słaby + ma drogie ku na ravii - za taką cenę to ja już wolę na dropa zrobić bodziaka, bo potem drożej go sprzedam.

Dziękuje wszystkim za pomoc, wygrywa mental(mój faworyt), ale mam jeszcze jedno pytanko, czy w związku z 6 skilem zmieniamy build? tzn. czy opłaca mi się dać go na 3/4 mke? 1 i 2 to oczywiście silne i duchowe, a potem nwm w sumie, co daje większe dmg? walnięcie czy 6 skil?

Opublikowano

Polecam Woja Body. Jeżeli idziemy tym tokiem myślenia to raczej na lv 70+ każdy ma abs miecze.dwuręka/sztyle 40+ a więc abs nie powinien grać istotnej roli przy wyborze postaci. Body = Szybkie hity + mocne skile takie moje zdanie.

Opublikowano

Każdy Ci teraz napisze o innej postaci bo dla każdego jest jakaś inna lepsza. Ja osobiście polecam Archera lub Daggera.

Opublikowano

Trudno jest odpowiedzieć na takie pytanie. Załóżmy masz 60 lv surą WP i z Palca (zakładając) walisz 5k bo nie masz w pełni wybonowanego EQ.

Posiadasz również Surę BM, który ma perfekcyjnie prowadzony building oraz itemy ale ma 35 lv. Nim możesz pacnąć 10/12k.

Teraz sam sobie odpowiedz od czego to zależy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...