Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :( Otóż pobrałem grę World of Tanks . Zagrałęm 1 bitwę i chciałem sobie udoskonalić grafikę. I niestety rozdzielczość nie tą dałem , za dużą kliknąłem ok i od tej pory mam czarny ekran i piszę : Out of range . I nie mogę tego zmienić , a ta gra itp to mi wszystko robiło się 6 godzin więc nie mam czasu na reinstall ! PROSZĘ O OGROMNĄ POMOC ~!!!~

Opublikowano

Spróbuj manualnie zmienić grafikę wejdź w folder gry i poszukaj pliku config lub poszperaj trochę w folderach.

Ps.A w Luncherze nie ma "Options" ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Gdzie ja tu pisałem że gram w singlu -_- ''Zagrałem jedną bitwę'' W multi ...

Spróbuj manualnie zmienić grafikę wejdź w folder gry i poszukaj pliku config lub poszperaj trochę w folderach.

Nie ma takiego pliku o.O:(

w launcherze patrze i nie ma opcji ; / są tylko ustawienia a tam tylko port dla pobierania aktualizacji ; / a tego pliku config teżnie ma : (

Opublikowano

No to innego sposobu nie ma musisz zrobić re-instal gry bo nie ma innego sposobu ;)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ale pisałeś że w lancherze jest albo i jest plik to musi być napewno nie ma innego sposobu ? tylko reinstall :(

Opublikowano

łatwiej się da:

dla w7 WIDOWS + R (uruchom) ---> AppData ---> Roaming ---> wargaming.net ---> preferences.xml otwórz notatnikiem i poszukaj linijki :

<fullscreenWidth>    1900    </fullscreenWidth>
        <fullscreenHeight>    800    </fullscreenHeight>

To odpowiada za rozdzielczość

#down

byłem szybszy :P

Opublikowano

Proponuję zrobić tak:

Wciśnij jednocześnie klawisz WINDOWS i R w okienku które się pojawi wpisz %APPDATA% znajdź folder wargaming.net a w nim folder WorldOfTanks. Znajdziesz tam plik preferences.xml(pamiętaj o zrobieniu kopii zapasowej) - otwórz go za pomocą Notatnika i znajdź linijki
<fullscreenWidth> i <fullscreenHeight>
zmień liczby do nich przypisane na takie same jak w liniach
<windowWidth> i <windowHeight>

Zapisujesz zmiany i odpalasz WoT. Powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...