Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Switchbot-Senthia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Było już wiele postów i użytkowników, którzy się udzielali i nic nie pomogli, wiec napisze w czym problem. Na początku nie działał mi switchbot v3.1 by padmak (w sensie, gdy włączałem go wyskakiwał mi błąd i wyłączał się razem z metkiem), wyczytałem gdzieś na forum, że może działać switchbot v3_0_0_5, ściągnąłem po czym okazało się, że rzeczywiście działa. Wszystko poszło jak należy lecz switchbot nie zmieniał mi bonosów, więć próbowałem:

-przeładowywać w I miejscu eq prawie na samym dole w przedostatnim miejscu. Lecz to niestety nie pomogło, kiedy przeładowywuje ID ZMIANEK jest nadal takie samo.

Czy znajdzie się jakiś gracz SENTHIA.PL, któremu działa switchbot tak, jak powinien?

z góry dziękuje!

Opublikowano

By SB padmaka działa prawidłowo musisz zainstalować Microsoft Visual C++ oraz NETFramework.

Mam pobrać te 2 rzeczy i co z nimi zrobić? Zainstalować po prostu i próbować, tak jak próbowałem wcześniej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...