Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Iphone cheat do pou?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam na iphonie grę pou ale znudziło mi się to trochę więc chciałem znaleźć program na kase.

Widziałem aplikację ale na androida, w końcu znalezłem coś na iphona czyli gameplayer i tu moje pytanie czy ktoś wie jak się tym posługuje ? Znalazłem tylko filmiki do innych gier a pou nie znalazłem, siedziałem nad tym programem z godzinę ale bez efektu.

Opublikowano

wątpie, w ajfonie nawet po JB jesteś jak w więzieniu, w androidzie masz tą swobode operacjii i pelny dostep... na androida jest GameCIH, poszukaj w google czegos podobnego...

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Znalazłem coś lepszego czyli LocallAPStore dzięki temu mogę tak jak by kupować kase za free ;D. A co do tego podobnego to kiedyś było ifile i tam był dostęp do wszystkich plików ale nie wiem czy to jeszcze jest.

Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...