Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chemia

Francois

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie. U mnie w szkole jest tak, że jak miałem ocenę na półrocze, w twoim przypadku 4, to ocena może spaść maksymalnie o jeden w dół lub podnieść się o 1 do góry.

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie. U mnie w szkole jest tak, że jak miałem ocenę na półrocze, w twoim przypadku 4, to ocena może spaść maksymalnie o jeden w dół lub podnieść się o 1 do góry.

chyba w podstawówce

Opublikowano

U mnie można zmienić o 2 stopnie w dół lub górę. Ale osobiście uważam, że skoro miałeś 4 to stawianie jedynki byłoby niezbyt uczciwe. Chyba, że naprawdę dobre rzeczy odpierdalałeś :D

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak najbardziej może, ponieważ jeżeli na ten semestr wychodzi Ci 1 to znaczy, że nie opanowałeś materiału. Ja znam inny warunek z ocenami - jeżeli na pierwszy semestr miałeś 1 to ocena na koniec roku może być obniżona od tej, która Ci wychodzi, czy coś takiego, ale nie zawsze tak robią. :) Niemniej radzę Ci pogadać z nauczycielką o tym, co możesz poprawić. :)

Opublikowano

jeśli masz oceny z II półrocza na 1 to maSZ NA koniec 1.

To na 1 półrocze mogę mieć wyjeb*ne xD xD xD xD

Nie no , powinieneś porozmawiać z nauczycielką na ten temat , może wystarczy że poprawisz 2/3 kartkówki bądź odpowiedzi i może da Ci 3 na koniec roku. Wszystko zależy od nauczyciela szczerze powiedziawszy.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...