Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dział] Kanały Youtube

Engineer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim pomysłem jest wprowadzenie działu dla osób aby mogły tam reklamować swoje kanały a inni je oceniać ;)

Wiem że filmiki można dodawać itp ale powiedzmy sobie szczerze. Kto na to kurna patrzy? :D

Było by ciekawie aby dodać dział Kanały Youtube gdzie można by było je reklamować i dawać

subiektywne oceny :)

Czekam na odpowiedzi

Opublikowano

Ta, i zaczną się prośby o suby. Róbcie coś ciekawego na YouTube co można oglądać i jest warte suba, a nie teraz tylko połowa osób na YT ma 1k widzów bo prosili innych, żeby dali, a oglądalność ma zerową.

NIE!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wrzuć swój film do bazy filmów, a automatycznie znajdzie się w dziale Filmy... Jeśli komuś się spodoba twój film, to chyba cie subnie, nie?:D

NIE.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Po to mamy system filmów by z niego korzystać. Jeżeli na tyle zainteresujesz widza swoim materiałem wideo, to logiczne jest, że będzie chciał znaleźć Twoje 'inne' produkcje by też je sobie obejrzeć. To wszystko jest raczej jasnym procesem. Nie widzę sensu robienia takiej podziałki, byśmy podziwiali i oklaskiwali kanały youtube, w których budujecie kolejne niesamowite budowle w Minecrafcie hrhr :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...