Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy kupować l85?

lukoow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

wiem, że podobne tematy były już wielokrotnie tworzone, jednak chciałbym założyć jeszcze jeden, z konkretnym pytaniem

czy opłaca się famasa zmieniać na l85? proszę o poradę

aktualnie mam famasa niestety BEZ KOLBY NEMESSIS :/ odrzut jest w miarę

jak bez tej kolby wyglądało by to w l85?

czy lepiej się może wstrzymać i ewentualnie poczekać na jakieś nowe bronie?

Opublikowano

Nieprawda, nieopłaca się chyba że masz 27lvl i chcesz kupic l85. Famas jest na kazde dystanse wiec lepszej broni nima

E8400 E0 @4,2GHz 1,4V Co Scythe Mugen II

4x2GB DDR2 Hyperx Black Edition @1240mhz -- Gigabyte EP45-UD3R

Saphire HD7770 1GB @1400mhz AccereloExtreme

OCZ VERTEX 2 128GB i 750GB WD Black 64mb

Tagan 600W -- Silentum PC Gladius 800 FAKE

Opublikowano

Są zwolennicy FAMASa, bo - szybki, celny, na dobre dystanse, bez kolby nemesis

I są też L85, bo - wolny, ale celny, duże DMG, kosa na odległość, ale bez kolby nemesis kiszka.

Ja bym został przy FAMASIE, chyba że masz 27lvl lub chce Ci się wydać trochę kasy...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Też polecam famasa bardzo dobra broń sam kupiłem ją jak był za 2k fundsów i jestem bardzo zadowolony bardzo szybki i tak do 120m bardzo celny . Więc polecam FAMASA

Opublikowano

Bez nemesis według mnie lepszy FAMAS. Ale myślę, że niedługo dodadzą jakąś kolbę - zamiennik. Pomyślcie, EAsy nie chciałoby zarobić? ;) Oby tylko była w sklepie, a nie jako prezent.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

jak dodadzą np kobe podobą do nemezis jako prezent to by beka bya xD

zostań przy famasie... 50 zeta chcesz wydać na broń która bez nemezis nie będzie jakaś pro czy coś? zostań przy famasie... chyba że masz 27 poziom to możesz sobie przetestować bo nie drogo xD

YAY

Opublikowano

A JA MAM nadzieje że znerfią xD mimo iż mam te wszystkie OP bronie... tęsknie za graniem enginierem ... a tera famas na daekie odegości jest epszy od mp5... ech... to nie to co kiedyś xD na assucie mi brakuje niszczenia maszyn ... min ... troowanie udzi z rpg /minami... a tera to famas i cie nie ma ... odechciewa się wchodzić na enginiera mimo iż i tak jestem zawsze 1 w rankingu ze wzgędu na niszczenie maszyn....

mam wieką nadzieje że wreszcie coś zrobią z ba*ansem xD już nawet tego as va*a znerfii ^^

@TOP

em... zostań przy famasie nie kupuj 85 jak nie masz nemezis ... czekaj aż dodadzą jakiś zamiennik czy coś ^^

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...