Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ubranie na testy.

mati18137

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pasuje tak i???

• Tak
      7
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja chyba pójdę w czarnych jeansach, czarnej koszuli, lakierki i różowy krawat. Będzie pasować ? :P Nie mam garnituru, a 500zł to troszkę jest :) A szkoda wydawać na 1 raz.

Opublikowano

No, ja teraz piszę gimnazjalny I zakładam tak: Czarne jeansy , buty Pumy też takie czarno białe. Koszula biała lub jasno niebieska I do tego krawat biało czerwony. xD

Garnitur to na mature bd trzeba kupić, teraz kuoie i nie bd w nim chodził, to bezsens.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

No, ja teraz piszę gimnazjalny I zakładam tak: Czarne jeansy , buty Pumy też takie czarno białe. Koszula biała lub jasno niebieska I do tego krawat biało czerwony. xD

Garnitur to na mature bd trzeba kupić, teraz kuoie i nie bd w nim chodził, to bezsens.

http://allegro.pl/puma-benecio-leather-351038-04-r-45-i-inne-rozm-i3065705812.html Ja mam takie buciki :3 Nie wiem czy te, czy lakierki ;/

Opublikowano

Hahahaha xD. Mam identyczne, tylko te paski po bokach są z mszu, chyba tak to się nazywa.

Jeże ubierasz czarne jeansy to te bd idealne.

1380739777-U870849.png

Opublikowano

Lepiej załóż białą koszulę, nawet na pogrzeb się całkiem na czarno nie ubiera :D

Ja właśnie nie lubię tak chodzić w białym, wolę czarne. Pasuje mi lepiej. Jestem wysoki, 182cm wzrostu,80kg wagi. ;P

Hahahaha xD. Mam identyczne, tylko te paski po bokach są z mszu, chyba tak to się nazywa.

Jeże ubierasz czarne jeansy to te bd idealne.

A nie z zamszu ?:D

Opublikowano

No z zamszu xDD.

Ogl , też miałem garnitur kupywać, ale zsądziłem z rodzicami, że to bezsens.

Koszula, krawat buty eleganckie. I bd dobrze

1380739777-U870849.png

Opublikowano

pierwszy egzamin więc , trzeba wyglądać porządnie , ja mam garnitur , nie dałem aż 500 zł , za 300 zł też można kupić i tak w nim nie będziesz chodził może 10 razy ,ax

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

pierwszy egzamin więc , trzeba wyglądać porządnie , ja mam garnitur , nie dałem aż 500 zł , za 300 zł też można kupić i tak w nim nie będziesz chodził może 10 razy ,ax

To jak będzie 1 seks to co mam zrobić? Też ubrać się w garnitur ? Bo nie rozumiem. Co znaczy pierwszy ? Wyglądać porządnie ?:) hehe

Opublikowano

To jak będzie 1 seks to co mam zrobić? Też ubrać się w garnitur ? Bo nie rozumiem. Co znaczy pierwszy ? Wyglądać porządnie ? :) hehe

Jeśli wyglądasz dobrze to znaczy że jesteś przygotowany , to jest jeszcze gimnazjum więc luz bo nie ma ustnej odpowiedzi , ale jak przyjdziesz na maturę bez garnitura chodź byś lepiej umiał niż nauczyciel pomaż sobie o zdaniu

Opublikowano

To jak będzie 1 seks to co mam zrobić? Też ubrać się w garnitur ? Bo nie rozumiem. Co znaczy pierwszy ? Wyglądać porządnie ? :) hehe

+1

@top

Idź tak jak napisałeś tylko że ubierz białą koszulę :]

Opublikowano

20130205145905.jpg

IĆ TAK JAK KRUL PIKEJ TO OD RAZU CI FULL PKT DZADZA

A tak serio, to garnitur mozna kupic za 200zł(kupowałem jakieś 3 lata temu). Jesli już nie pełny garnitur, to czarne spodnie, biała koszula i marynarka/kamizelka.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

...i tak ten egzamin to jeden wielki kit... ubierz się na czarno i jakis niekontrastowy krawat i potem idź wypij z kolegami kulturalnie piwo

wipek.pl

Opublikowano

Jeśli wyglądasz dobrze to znaczy że jesteś przygotowany , to jest jeszcze gimnazjum więc luz bo nie ma ustnej odpowiedzi , ale jak przyjdziesz na maturę bez garnitura chodź byś lepiej umiał niż nauczyciel pomaż sobie o zdaniu

Chodź? Chyba słabo z polaka napiszesz ;/ I nigdzie nie ide... ;c

Opublikowano

Chodź? Chyba słabo z polaka napiszesz ;/ I nigdzie nie ide... ;c

na żrzescie tylko rozprawka jesy

Opublikowano

Po testach masz bal, zakończenie i rozpoczęcie nowej szkoły. Niby na wszystko jest ten garnitur ( i jak będziesz bierzmowanie też przyjmował to też może być ten garniak ). Więc prędzej czy później będziesz go musiał kupić (tak mówią wszyscy). Ale jak chcesz to na lajcie koszula i tak jak napisałeś. : )

he?

Opublikowano

Możesz iść tak ale moim zdaniem powinieneś być schludny (nie zrozum mnie źle oczywiście ;) ) po prostu garnitur,garniturowe spodnie i lakierki.Jak byś nie patrzał przystępujesz już do "dorosłego" życia i gdy ubierzesz się tak będą już cie lepiej postrzegać i doroślej.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...