Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] URL biletów EB battlefield 3 odwolanie bana

ksmauvbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie mozna odwolac sie od bana, widoczenie dostales bana poniewaz grales z hackami a to sugeruje jedno, tylko to ze nie dostaniesz unbana.

Origin nigdy nie odbanowuje

sygnamz.png

Opublikowano

Nigdy nie mozna odwolac sie od bana, widoczenie dostales bana poniewaz grales z hackami a to sugeruje jedno, tylko to ze nie dostaniesz unbana.

Origin nigdy nie odbanowuje

kobieto, idz do kuchni.

to nie Origin banuje tylko PunkBuster/GGC-Stream/Metabans, odwolac sie od bana zawsze można ale cziterzy nie maja co nawet sie meczyc

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

tylko ze w moim przypadku akurat jestem czysty bo mam za duza range zeby ryzykowac grac na jakims gownie dlatego chce sie odwolac bo nic nie uzywalem Pomyłka czy co ?

Opublikowano

Link wskazuje, że powinieneś najpierw udać się do supportu z PB i wysłać ticketa. Dopiero potem zgłoś się do GGC podając w to miejsce link do rozmowy (ticketa) wysłanego do PBBans

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...