Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer dla graczy MPCFORUM ! Przeczytaj !

Kubsonz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie dawno kupiłem serwer na 6 miesięcy na ( EU ) według mnie to różnica jednej kreski pinga czyli nie wielka bo to jakieś 5-9 pinga

Na serwerze będą obowiązywać zasady PVE czyli zabijesz kogoś - masz bana !

Aby dostać się na serwer musisz wpłacić 1000 gc .

Zostanie to w całości wykorzystane na przedłużenie lub kupno kolejnego serwera dla was !

Jak ma to wszystko wyglądać ?

Proste piszesz nicki swoich wszystkich postaci -

1.Nick

2.Nick

3.Nick

4.Nick

5.Nick

Gdy wpłacisz 1000 gc oraz gdy podasz wszystkie swoje nicki zostanie do ciebie wysłana wiadomość na prywatnej wiadomości z nazwą serwera oraz hasłem !

Jeśli jakiś kidmod chce jakoś nawiązać współpracę ze mną i pomagać mi tzn. będzie on moją prawą ręką będzie on pilnował czy nikt nie zabija jeśli ktoś bedzie zabijał będzie on mi to zgłaszał !

Serwer na 6 miesięcy za 1000gc to według mnie bardzo tanio !

Chętnych zapraszam do składania podań ! Gdy będziesz zmieniał nick musisz edytować swój post ale nie możesz ciągle ich zmieniać !

Administrację prosił bym o nie zamykanie tematu :D Będę bardzo wdzięczny !!

Chętni pisać na PW lub pod tematem !!!

Promocja na 1 miesiąc !!! A jeśli zaprosisz kolegę to masz zniżkę na 1-2 miesiące :) Ale nie że powiesz mu nazwę i hasło na serwer !! Podajesz mu ts'a którego wyśle jeśli ktoś napisze mi na PW lub pod TEMATEM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...