Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban za nic

ksmauvbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co jest grane nie wiem jak napisac do EA O odwolanie bana wczoraj od dlugoiego czasu chcialem sobie pograc i nie moglem z przyczyny ban na GGC powod Multihack gdzie nie ryzykowal bym utraty konta z 60+ ranga prosze o podanie mi E-maila do EA zeby sie odwolac albo cos bo z nerwow nie moge nic znajsc ;(

Opublikowano

Jak EA banuje to musi mieć wyraźnie napisane w logach ze używałeś cheatów.

Nie ma e maila do EA ale możesz się dowołać poprzez ticketa ale i tak małe szanse że ci dadzą UB.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Jak EA banuje to musi mieć wyraźnie napisane w logach ze używałeś cheatów.

Nie ma e maila do EA ale możesz się dowołać poprzez ticketa ale i tak małe szanse że ci dadzą UB.

Jako iż kolega nie zrozumiał twojej sygnatuy zrobię to za niego. SebaAce patrz na górę.

Opublikowano

Nastepny ... nigdy nie ma bana za nic, pamietaj ze wiekszosc banow na serwerach jest pokrytych screenami lub tez filmikami na ktorych sa przedstawine przykladowo twoje hackowanie w grze.

sygnamz.png

Opublikowano

Nastepny ... nigdy nie ma bana za nic, pamietaj ze wiekszosc banow na serwerach jest pokrytych screenami lub tez filmikami na ktorych sa przedstawine przykladowo twoje hackowanie w grze.

nie.....

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

nie.....

Za co ten człowiek dostał ostrzeżenie ? Za pisanie prawdy ?

Co ty opowiadasz ? Jakimi screenami ? Jaki procent wszystkich banów to bany pokryte screenami ? 5% ?

Sam dostałem bana na konsoli za "łamanie zasad gry". Dopiero po zadzwonieniu i dogadaniu się ban został zdjęty.

@Top

Nie pisz do EA, napisz najpierw do PB, tam mają przejrzysty system ticketów i otrzymasz odpowiedź w ciągu tych 24h. Potem dopiero do GGC.

Opublikowano

Za co ten człowiek dostał ostrzeżenie ? Za pisanie prawdy ?

Co ty opowiadasz ? Jakimi screenami ? Jaki procent wszystkich banów to bany pokryte screenami ? 5% ?

Sam dostałem bana na konsoli za "łamanie zasad gry". Dopiero po zadzwonieniu i dogadaniu się ban został zdjęty.

@Top

Nie pisz do EA, napisz najpierw do PB, tam mają przejrzysty system ticketów i otrzymasz odpowiedź w ciągu tych 24h. Potem dopiero do GGC.

"pamietaj ze wiekszosc banow na serwerach jest pokrytych screenami lub tez filmikami na ktorych sa przedstawine przykladowo twoje hackowanie w grze." dlatego "nie" większośc banów na serverach jest udokumentowane decyzją admina raczej a z PB czy coś zazwyczaj wykryciem nielegalnego oprogramowania itd.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...