Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Spambot na PL'a (zeby na wołaczu pisał)

grej33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy istnieje spam bot który pisałby co jakies 30 sekund za nas info na wołaczu (ten ogólny dla wszystkich od 15lv+)

Potrzebuje takiego cacka (odrazu mowie ze nie reklama jakiegos syfu, tylko poszukuje broni od 4 dni i klikanie co 15sekund mnie denerwuje)

Bardzo by mi takie cos sie przydalo.

Za pomoc +

Dzięki !

Opublikowano

tak, ale tamten spam bot pisze tylko na tym zwyklym (białą czcionką) a ja potrzebuje zeby pisac na wołaczu... Chyba ze tam da sie jakos ustawic na wołacz

Opublikowano

tak, ale tamten spam bot pisze tylko na tym zwyklym (białą czcionką) a ja potrzebuje zeby pisac na wołaczu... Chyba ze tam da sie jakos ustawic na wołacz

Jest przecież opcja pisania na wołaczu, bynajmniej była za czasów gdy sam go używałem. Wiec spraw go dokładnie, jak nie bedzie nadal takiej opcji to spróbuj multihacka kamera

http://metin2mod.tk/multihack.html

1470374.jpeg

Opublikowano

Hmm, to widocznie usunał opcje spamowania do ludzi, spróbuj multihacka... innej opcji chyba nie ma, bo nie widziałem do tej pory żadnego innego spam bota

1470374.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...