Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] thresh - adc do niego

xNefiles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel specjalnie mainuje pod moje ad Thresha.
Obecnie najlepiej wychodzi z vayne, draven, graves i kennen. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kennen - Nie da sie nie spierdolić z Threshem na linii nawet w przypadku mass ganku
Graves - Moze zrobić swoje combo na luzie

Thersh jako ADC
Blitz - Pull blitza + Latarnie thresha = insta kill

Opublikowano

Najlepszy to: Miss Fortune i Vayne. Jeżeli Thresh ogarnia, jest to insta kill.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Jeśli twój kolega już umie bardzo dobrze jakimś adc grać to nawet nie ma sensu go zmieniać. Owszem liczy się dobre połaczenie supp i adc na lini, ale jeśli ktoś ogarnia bardzo dobrze dana postać to nie musi koniecznie zmieniać swojego ulubionego adc dla ciebie.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Zapomniałem o Kejtlyn. To najlepsze połączenie bezpieczeństwa. Grałem z nią na linii jakieś 30 razy, zawsze, gdy mieli np. weszli w krzaki, a tam trap. Hook + Trap > Perma slow + combo. Nie ma po prostu jak uciec. Ale nadal ogarnięta Vayne dla niego jest najlepsza.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Vaynee jest dobra, razem z threshem dobry escape mają potem jak dużo z kryta pociągniesz to i thresh robi się tankowaty. Jak dla mnie jest to free2win bot. Ale na wyższym poziomie rankedów banują takiego thresha więc czasem jest o niego trudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...