Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]czy można zrobić sobie perma ?

Bulko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

niedawno usłyszałem ciekawą opowieść. Mianowicie, pewien gracz mówił o tym że gdy kupimy daną broń na 999 dni to owa broń zmienia status na PERMANENT. I tutaj pojawia się moje pytania: Czy to jest prawda że jeżeli kupię sobie np. UMP lub light vest na 999 dni to będę to miał na perma ? i nie chodzi o to że 999 dni to długo i pewnie już tej gry nie będzie tylko chodzi o sam status perm

Opublikowano

Tego buga już dawno nie ma. Trzeba było kupić dokładnie na 3650 dni item i wtedy miałeś perma. Usunęli to już, bo dużo ludzi mogło mieć np itemy speca na perma itd.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

zrobic to mozesz kolega lache.. narazie to nie da sie i sie nie dalo chyba nigdy nexon ie pozwolil by na to zeby wykozystwac jego kase.. nie da sie.

muzycznapomaranczvandet.png

Opublikowano

zrobic to mozesz kolega lache.. narazie to nie da sie i sie nie dalo chyba nigdy nexon ie pozwolil by na to zeby wykozystwac jego kase.. nie da sie.

Dalo sie zobacz nawet na yt....

1377531174-U173186.png

Opublikowano

kiedys sie dalo na pewno na yt sa filmiki tak jak @up napisal

nie wiesz to nie pierdol idioto jestes tu kidem bo nikogo innego nie ma a chuja wiesz o tej grze.

165 postow i nick wpisany poprzez uderzenie w klawiature :) widac ze ty idealnie sie nadajesz na role moda w tym dziale... a wgl to jest kilka osob ktore codziennie wchodza na ten dzial i popatrz sobie na ilosc postow Dektored'a oczywiscie ze dali go na moda bo nikogo innego nie bylo ... idz sobie na dzial BFH tam mod'y maja po 300 postow

Opublikowano

up weź wyjdz nawet nie chciał bym być tu mode, a po drugie chuj mnie obchodzą jego posty każdy może pospamować jak w każdym temacie jest 10x takich samych odpowiedzi czyli:

włącz gameboostera i reinstal gry lub jeszcze odłącz wszystkie kontlorery
jak ktoś niechce pisać to ctrl+c a nastepnie ctlr+v

A po drugie nie wiem jak on moze pełnic na tam forum taką funkcje jak nic nie wie o modingu o hackach i ogólnie o samej grze powinni go wyjebać na zbity ryj już pba był lepszy..

Opublikowano

Dobra topic close. Nic tu więcej już nie wnosicie niż najazdu na mnie. Sądzę również, że zostało wszystko co do tego tematu zostało wyjaśnione.

btw. Fagasa jeśli masz problem to napisz do mnie na pw/gg, a nie nabijaj sobie posty.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...