Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o premium?

maly2704i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie to już przesada... nie mają już kasy na czym trzepać więc musieli dać takie cuś.

btw: w następnym roku pewnie też dostaną "Złotą kupę" :D

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Opublikowano

Premium - dodali, bo chcą zarobić kasy. Myślę, że gracze nie będą korzystać z tego w dużej mierze ... Chyba, że coś dodadzą/zmienią, wtedy byłoby by lepiej, bo jak na razie, słabe ;)

@EDIT

Napisałem, że mogą coś dodać/zmienić ... Ponieważ mogą. Sklep premium i tak jest fajny, masz dostęp do kilku rzeczy ze skarbca ( między innymi ). Mogliby trochę udoskonalić tą nowość, chociaż i tak nie jest najgorzej. Jak ben napisał niżej - kiedyś wzrosty XP, czy VP kosztowały tyle, ile Premium teraz. Do tego, masz wiele więcej możliwości.

P.S. Ktoś ma już Premium ?? Jeśli tak, o co chodzi z tymi "Ofertami Premium" ? To są jakieś zniżki na przykładowe przedmioty ?? :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Przecież to jest okazja stulecia, dla graczy. Oni też z tego sporo mają ale i niech tak będzie, na czymś zarabiać muszą. Najchętniej to gralibyście z darmowym sklepem itd? Buhaha.

Prosta matematyka, kiedyś tyle (co premium 30 dni) kosztowały same wzrosty XP czy VP, a teraz dostajesz w ciul więcej.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dla mnie to jedna z lepszych nowości jakie wprowadziło EA w ostatnim czasie bo warsztat to klapa, fryzjer jest nieopłacalny itp. Jest nawet spłacalne bo rzeczy są sporo tańsze niż normalnie i jeszcze klucze kilka codziennie.

Opublikowano

Nom tu się zgodzę grałem 2 lata temu w BFH i nie było czegoś takiego jak warsztat czy takie dziwne fundsy :D teraz jest DUUUUUUUUUUŻOO taniej i Premium będzie dla pozerów chyba że wkleją dodatkową mapkę np. do premium jakiegoś DLC'ka

Opublikowano

Najlepszy jest licznik pazurów przy daily claw , trzy cyfrowy ;D watpie żeby ktoś miał dwu cyfrowy wynik pazurów ;)

Opublikowano

Najlepszy jest licznik pazurów przy daily claw , trzy cyfrowy ;D watpie żeby ktoś miał dwu cyfrowy wynik pazurów ;)

Może i nie ma takiej osoby (nie wiem), ale z pewnością jest to wykonalne.

@TOP

Sklep premium jest tak jak wyżej niektórzy pisali, jedną z lepszych rzeczy jakie dodało EA.

Pamiętam czasy w battlefieldzie jak wzrost XP czy VP kosztował w tej cenie co teraz premium na 30 dni.

Wielkim plusem tego są oferty w sklepie premium, oraz dostęp do skarbca.

Przed chwilą wszedłem sobię, żeby zobaczyć co jest w ofertach (w sklepie premium), a tam patrze rzeczy, których już od bardzo dawna nie ma w normalnym skepie. Np. taka Beczkomania Barrego. Nie mam premium, ale po obejrzeniu pewnego zagrajmera, który objaśnia własnie ten sklep, zauważyłem, że bronie/stroje są o ok.60% tańsze!!

Np. Poza drwina w takim sklepie kosztuje 800 z groszem funds.

Super Maszyna Do Pisania tomka 1500 Funds!

Więc jak dla mnie warto byłoby kupić to premium, zważając na takie rzeczy jak Skarbiec, codziennie, lub co 2 dni klucze do skrzyń .

Opublikowano

Może i nie ma takiej osoby (nie wiem), ale z pewnością jest to wykonalne.

Chcesz powiedzieć że jest wykonalne uzyskanie np. 999 pazurów? ;D

Opublikowano

ps znerfili toniki

Mały nerf. Dodali tylko animację podczas jego używania, da się to jednak "ominąć". Wystarczy podczas używania toników wybrać broń - wcisnąć odpowiedni klawisz przypisania. Tyle, po sprawie ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

Dokładnie da się to ominąć a oto pełna lista zmian ;

Lista zmian w nowej wersji klienta (1.105.246917.0):
  • [Zawartość] - Nowa zawartość dodana do plików gry (UWAGA: Prosimy o niezamieszczanie informacji o tych treściach przed ich oficjalną publikacją)
  • [Nowość] - Toniki mają teraz krótką animację "picia", która przerwie działanie aktywnej umiejętności oraz uniemożliwi strzelanie broni w trakcie jej działania.
  • [Poprawka] - Poprawiono wiadomość o zabiciu przy pomocy samolotu National
  • [Poprawka] - Naprawiono błąd, który powodował zawieszenie serwera, kiedy gracz opuścił grę po użyciu gazowego granatu
  • [Poprawka] - Poprawiono efekt smugi za pociskami wystrzeliwanymi z wyrzutni rakiet
  • [Poprawka] - Szaleńczy ostrzał uzupełnia zdrowie gracza, kiedy użyty razem z Bezlikiem obcych
  • [Poprawka] - Bezlik obcych nie będzie już gubił części podczas działania póz
  • [Poprawka] - Promienie teleportujące Tunelu Czasoprzestrzennego/Skrótu przez Próżnię będą teraz widoczne, nawet jeśli gracz wsiądzie do pojazdu zaraz przed teleportacją
  • [Poprawka] - Gas łzawiący będzie emitował więcej cząsteczek dymu
  • [Poprawka] - Komandos z 3 lub więcej Here Points użytymi na Oznaczenie Celu będzie teraz widział pasek życia tylko przeciwników
  • [Poprawka] - W rosyjskiej wersji gry wszystkie nazwy rozpoczynają się z małej litery, tak jak w pozostałych językach
  • [Poprawka] - Naprawiono kolor sterczącej brody motocyklistów przy ciemnym kolorze włosów.

Lista zmian w nowej wersji strony:
  • [Nowość] - Nowe tło strony
  • [Poprawka] - Stare dane gry nie wyświetlają się już w Centrum Decyzyjnym przy dołączaniu do nowej gry
  • [Poprawka] - Naprawiono problemy z pamięcią podręczną w Centrum Decyzyjnym; teraz gracze powinni od razu dostawać nagrody
  • [Poprawka] - Naprawiono błędne paski postępu przy dzieleniu przez zero
  • [Poprawka] - Procentowe wartości zniżek wyświetlają się teraz w module ofert premium
  • [Poprawka] - Czas trwania gadżetów jest teraz wyświetlany w sklepie premium
  • [Poprawka] - Zestawy znów poprawnie wyświetlają swoją zawartość

ps. chodzi mi dokładnie o to ;

- Nowa zawartość dodana do plików gry (UWAGA: Prosimy o niezamieszczanie informacji o tych treściach przed ich oficjalną publikacją)

Może ktoś wie jak to wyciągnać chyba że chodziło o helikoptery ;)

Opublikowano

Powiem tak ja mam premium i uważam że jest zajebiste tak jak są oferty dnia to w sklepie premium jest nie 2 nie 3 tylko 15 !!!! ofert dnia !!!!!!!!!! dostęp do skarbca i przedwczesny dostęp :D oczywiście darmowy fryzjer 2 Clawy NA KAŻDEJ POSTACI wzrost XP i VP więc ogólnie Opyla się tyle wam powiem :)

Opublikowano

Syf, kolejna próba wyłudzenia kasy w zamian za profity, niedługo będzie można kupić umiejętności...

Beznadzieja.

Wszystko, co EA dodaje do gry, krytykujesz. Dlaczego ??? W ogóle kiedykolwiek coś doceniłeś ? To nie jest tak, że EA dodaje rzeczy tylko po to, aby się wzbogacać (podkreślam, nie tylko). Dodają różne rzeczy, ponieważ chcą trochę urozmaicić grę graczom. Premium ma również zalety - kupując masz wiele możliwości, 2 Clawy na każdą postać, klucze do skrzyń, wzrosty VP i XP oraz sklep Premium. Te wszystkie rzeczy osobno są bardzo drogie, więc nie można powiedzieć, że jest to badziewie. Jeśli nie pasuje ci BFH, może przestań po prostu grać ??

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wszystko, co EA dodaje do gry, krytykujesz. Dlaczego ??? W ogóle kiedykolwiek coś doceniłeś ? To nie jest tak, że EA dodaje rzeczy tylko po to, aby się wzbogacać (podkreślam, nie tylko). Dodają różne rzeczy, ponieważ chcą trochę urozmaicić grę graczom. Premium ma również zalety - kupując masz wiele możliwości, 2 Clawy na każdą postać, klucze do skrzyń, wzrosty VP i XP oraz sklep Premium. Te wszystkie rzeczy osobno są bardzo drogie, więc nie można powiedzieć, że jest to badziewie. Jeśli nie pasuje ci BFH, może przestań po prostu grać ??

Bo to co dodaje ostatnio EA to syf?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nie chce mi się pisać rozprawki ale naprawdę... Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć co EA robi ze swoimi grami. Nie bez przyczyny mają łatkę najgorszego wydawcy. Idą na kasę i tyle. Wprowadzają jakieś premium do BF3, teraz do BFH, widać na czym chcą opierać swoje gry. Już szczytem była wymagana instalacja Origina ale to na inny temat.

Jeszcze jakoś przetrzymałem 300%XP i świadomość, że przez tydzień ktoś dokonał tego co ja przez 2-3 miesiące. Potem Branzone i generały C, gdzie męczyłem się miesiącami a teraz to.

Zamiast zakończyć wprowadzanie broni na BC2 to nie, nowy gracz ma wybierać spośród tryliona reskinów. Potem nerf IEG, przez który nie da się grać gunnerem. Nerf tylko po to, by wprowadzić te dodatki, kolejny syf. Płacić za bak odrzutu, dodatkowe naboje ? Gdzie się podziały zapewnienia DICE, że będzie to F2P nie P2W !?

War Room ? Nie wiem bo nie grałem w tym czymś także nie oceniam.

Przejdę do premium, dlaczego wy jesteście tak mało wymagający ? Co to za poroniony pomysł ? Czyste P2W. Płacisz = masz więcej, lepiej.

Helikopterem nie latałem więc też nie oceniam, aczkolwiek wygląda fajnie.

Co powinni zrobić wg mnie ?

Zostawić toniki w spokoju, jakieś kruszakusy i hendely plotą bzdury i wszyscy podłapują. Wywalić połowę sklepu, przynajmniej reskiny, wywalić dodatki, cofnąc premium i zająć się tym, czym BFH było na początku czyli zrobić parę map, jak VV czy choćby większe mapy z różnymi pojazdami. Wziąć się w końcu za klany, umożliwić im zmianę frakcji na czas meczu itd. Zmienić oprogramowanie na serwery, które crashują bez powodu, naprawić w końcu ten matchmaking i bugi !

Bugi, matko ile ta gra ma bugów. Zamiast zabrać się i naprawić to oni wprowadzają jakieś premium.

Mógłbym tak godzinami ale nie chce mi się. Może kiedyś na oficjalnym napisze co sądzę o tym stanie gry i dlaczego wszyscy odchodzą a bfhn umarło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...