Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Kosa Bojowa z Allegro

DrPrefix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam sie smiac z tego czy co bo nie wiem :)

przeczytaj sobie troszkę niżej tam to zobaczysz, po za tym z tego kogoś kto tą kose na allegro wrzucił to niezły troll :D

Ker169.gif

Opublikowano

WTF ale ten człowiek to noob takie śmieci na allegro żal mi go no i ten opis pod tą koxiarską kosą +1 " ...Gdy expiłem swojego kumpla , który zaczyna dopiero zabawę z tą grą.... Bo wielu staraniach uzbierałem 600 yang i ulepszyłem u Kowala m2 ch3 02:01 2013-04-01..." haha ten tekst jest chyba napisany przez przedszkolaka to nawet nie śmieszne tylko trzeba być nieźle rąbniętym żeby takie coś dać

Ty chyba nie wiesz co to "zrobić coś dla beki" ..

96 % brrrrrrr......

Opublikowano

hehehehehhehe

nie śmieszne

@glinka

wiedz, ze jestes tępakiem :)

Opublikowano

Jak zaczynałem grać w metina i zobaczyłem mojego kuzyna w lwiej +4 i owej kosie +4 to myślałem że ma pro eq :D. Więc jeśli jakiś idiota który zaczyna grać i nie ogarnia gry mógłby ją kupić ;p. Ale i tak troll w uj.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Dziwny przypadek. Jeszcze nigdy nie widziałem kosy +9 na allegro, tym bardziej takiej :D

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...