Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Master Yi

mateusz96xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem początkującym przywoływaczem ^^, mam 10 lvl dopiero. Poczytałem trochę poradników na temat builda mastera, i teraz jadę tak:

Buty szybkości >>> Krwawa Hydra >>> Widmowy tancerz >>> i dalej to co aktualnie potrzebne, na tym buildzie w miare dobrze mi się gra, ale czegoś mi w nim brakuje. Jeśli zechcecie mi pomóc będę bardzo wdzięczny, nie chcę grać masterem pod ap, wolę ad. Pozdrawiam.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

Polecam zmienic buty szybkosci na berkserki i do tego buildu mozesz kupic jeszcze Krwiopijec Ostrze nieskonczonosci i na koncu jeszcze jeden krwiopijec albo widmowy tancerz

Buty berkserki>>>Krwawa Hydra>>>WIdmowy Tancerz>>>Krwiopijec>>>Ostrze nieskonczonosci>>>Krwiopijec//Widmowy Tancerz

Opublikowano

Ok, wrócę ze szkoły to napiszę jak mi się na tym gra. Dzięki.

Edit: Dobrze jest. Temat do zamknięcia

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

wg mnie nie kupuj hydry, widze że robisz sie pod papier wg mnie:

berki>krwipijec>lodowy młot>widmowy lub ostrze nieskonczonosci

oczywiście trzeba się także dostosować do przeciwnika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...