Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na co zwracac uwage przy kupnie xbox na allegro?

adulu2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Zamierzam sobie kupic xboxa do +- 400zl moge dolozyc 100 na allegro

Oczywiscie sprawna i z padami ;)

Na co zwracac uwage przy kupnie?

I te przerobki

Widzialem na allegro pelno przerobionych xboxow za ok. 300-400 zl oplaca sie je brac i czy duza szansa na bana jest jak gra sie w multi na nich?

Opublikowano

Przy zakupie zwracaj uwagę na wersję płyty głównej w konsoli.

Starsze konsole są bardzo wadliwe, dlatego najlepiej kupić Jaspera lub Slima.

Najlepiej daj link do aukcji, i wtedy dowiemy się więcej.

Szansa na bana jest taka sama na każdym xboxie, ryzyko bana jest małe, ale zawsze możesz go dostać: )

Opublikowano

Spojrz ten xbox fajnie wyglada

http://m.allegro.pl/przedmiot,xbox-360-komplet-hdmi-lt30-gwarancja-promocja,3143538429.html

I pytanie jakbym kupil przykladowo taki jak w/w xbox to sobie sciagam na pendrive gre wkladam go do wejscia USB i moge sobie normalnie grac na przyklad na multi?

I jakbym nie gral w gry przed premiera na multi, a w singla np. Tak i nie chwalilbym sie ze mam przerobke , to sa male szanse na bana? Bo troche szkoda zmarnowac 400zl na banika, a przeciez chodzi mi glownie o multi ;)

Opublikowano

Kurcze bo na allegro raczej nie widzialem rgh do 400zl wiec...

A bardzo skomplikowane jest wgrywanie gier do lt? Trzeba liczyc na jakies dodatkowe koszty? I czy bede mogl grac na multi ?

Jak pozycze od kolegi gre zainstaluje ja i oddam koledze to bede mogl na niej grac z nim w multi NA LT?

Opublikowano

LT=Granie z płyt i na live
RGH=Granie z pendrive,dysku i brak live chyba że masz dual nand ( o wiele droższy ) lub bez dual nanda masz Xlink i inne odpowiedniki

Zawsze sprawdzaj jaka płyta głowna,Najlepiej Jasper lub Slim ale możesz też falcona jednak to jest jak loteria.Ja mam ten lepszy model falcona i już dosyć długo działa a na dodatek podkręciłem chłodzenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...