Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Akcja] Rozwijanie działu!

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym to będzie polegać ? Otóż staramy się przyciągać nowych ludzi do działu. Co przez to rozumie ?

• Publikowanie cheatów do gry
  • Utrzymywanie porządku w dziale
  • Pisanie poradników : http://www.mpcforum.pl/topic/918359-event-pora-na-pisanie-poradnikw/
  • Pomoc w ogłaszaniu konkursów
  • Zapraszanie innych do działu
  • Ukazywanie zalet gry
  • Tworzenie tematów dyskusyjnych ( tu trzeba wyszukać najczęściej wyszukiwanych fraz dot. gw i tworzyć tematy do dyskusji )

​Jeżeli macie jakiś pomysł na konkurs, piszcie na pv, może uda Nam się coś zorganizować. :)

Są to podstawowe rzeczy dzięki którym możemy rozwinąć to wszystko.

Jeżeli choć kilka osób czynnie dołączy się do projektu możemy wiele zdziałać.

Jeśli chcecie mi pomóc, to dopiszcie się w tym temacie, wtedy wszystko ogarniemy.

Oczywiście wszystkich zaangażowanych w miarę możliwości wynagrodzę :)

Ciężkie zadanie przed Nami... życzmy sobie powodzenia...
Pozdrawiam !

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jako że jestem uczniem Majkela obecnie pełniącego role moderatora w tym dziale to pomagam mu rozwijać dział, jeśli ktoś chciałby abym mu pomógł w pisaniu poradnika lub chciałby jakąś grafikę do tutoriala/tematu (napisy loga etc etc) to zapraszam na pw ;)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

A za "rozwinięcie" działu są jakieś nagrody :P ?.Nie to że jestem łapczywy na plakietki ale tak o się pytam.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A za "rozwinięcie" działu są jakieś nagrody :P ?.Nie to że jestem łapczywy na plakietki ale tak o się pytam.

Oczywiście wszystkich zaangażowanych w miarę możliwości wynagrodzę :)

;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Też pomogę. Lecz będzie trudno, ponieważ gra jest dopiero w fazie open beta co nie zmienia faktu, że gra sama w sobie jest super. Na facebooku (nawet tutaj) gra jest mocno reklamowana więc z czasem powinno przyjść dużo polskich graczy i można założyć jakiś forumowy szfadron :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...