Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dragon Ball Kai : Saga Buu

gokanDB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kai ma mało fanów, a bo to za krótkie, a bo voice acting im się nie podoba, a to dubbing im się nie podoba, a to nie wiedzą gdzie znaleźć uncuty i płaczą, że to dragon ball dla dzieci

Sam przeczytałem w listopadzie 2k12, że mają to kontynuować i nadal nie ma nawet 99 epa xD

s2c77Oa.png

Opublikowano

Kai ma mało fanów, a bo to za krótkie, a bo voice acting im się nie podoba, a to dubbing im się nie podoba, a to nie wiedzą gdzie znaleźć uncuty i płaczą, że to dragon ball dla dzieci

Sam przeczytałem w listopadzie 2k12, że mają to kontynuować i nadal nie ma nawet 99 epa xD

Za krótkie? Kai ma wycięte sceny z DBZ , które nie wnoszą nic do fabuły.

Dubbing im Się nie podoba? Dubbingerzy są Ci sami co z DBZ.

Dragon Ball dla dzieci? Dragon Ball jest dla wszystkich młodszych i starszych.Oglądałem to jak byłem mały i teraz Się wzruszam, gdy oglądam od nowa DB.Znam też kilka osób , które oglądały DB i Się wrzuszały.

Opublikowano

Za krótkie? Kai ma wycięte sceny z DBZ , które nie wnoszą nic do fabuły.

Dubbing im Się nie podoba? Dubbingerzy są Ci sami co z DBZ.

Dragon Ball dla dzieci? Dragon Ball jest dla wszystkich młodszych i starszych.Oglądałem to jak byłem mały i teraz Się wzruszam, gdy oglądam od nowa DB.Znam też kilka osób , które oglądały DB i Się wrzuszały.

Widziałeś amerykański edit puszczany w ich telewizji ?

tumblr_m92gvsEXC01rc20rwo1_500.jpg

Niebieski popo, usunięta wszelka krew, blizny i większość "brutalnych" scen ( np. vegeta wyrywający łapska androidowi 19 itd. )

Dlatego amerykanie nazwali to wersją dla dzieci.

W przypadku kai tylko oglądanie uncuta ma jakiś sens

s2c77Oa.png

Opublikowano

Widziałeś amerykański edit puszczany w ich telewizji ?

tumblr_m92gvsEXC01rc20rwo1_500.jpg

Niebieski popo, usunięta wszelka krew, blizny i większość "brutalnych" scen ( np. vegeta wyrywający łapska androidowi 19 itd. )

Dlatego amerykanie nazwali to wersją dla dzieci.

W przypadku kai tylko oglądanie uncuta ma jakiś sens

No z niebieskim popo to przesada , ale w DBZ wersja polska też była w jakiej części ocenzurowana...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...