Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie się podziewa ta ladacznica Izabela?

S. Wokulski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie mości panowie ale obawiam się, że nieznana mi jest wiedza na temat słów, których używacie. Bylibyście tak uprzejmi mówić językiem kasty arystokrackiej?

Opublikowano

Przecież to już nawet nie jest śmieszne. Jak chcecie trollować, to przynajmniej róbcie to umiejętnie.

Opublikowano

Ale nawet awatar jest ;)

Wydaje mi się, że była ze Starskim w teatrze

Wiedziałem! Rzecki miał rację. Me serce zostało skruszone aczkolwiek dziękuje ci czcigodny panie za obarczenie mnie tąsmutnąnowiną...

Opublikowano

Ignaś dobry kolega, zawsze udzieli rady. Krążą plotki jakoby pani Wąsowska była w panu zauroczona

i tka nie porucha

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ignaś dobry kolega, zawsze udzieli rady. Krążą plotki jakoby pani Wąsowska była w panu zauroczona

Czyżby? Cóż, w obliczu tragedii jaką przeszedłem nie przystoi mi teraz wybrzydzać, czyż nie?

Opublikowano

Również pani Stawska ma mniemanie, że stworzylibyście piękne, wzorowe małżeństwo. Jest dobrą i spokojną kobietą.

Wątpię, by moje relację z damą Stawską przekształciły się w coś więcej niż cielesną uciechę...

Opublikowano

Wątpię, by moje relację z damą Stawską przekształciły się w coś więcej niż cielesną uciechę...

Od uciech cielesnych masz Marię Magdalenkę, nieprawdaż?

Jeśli jednak znudziła ci się możesz spotkać się z Eweliną, która podobnie do Izabeli jest tylko salonową "lalką".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...