Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Treningi

damian2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, jak dla mnie piłkę można trenować samemu z kolegami ( weź poczytaj historię Cristiano Ronaldo) niż 70 zł wydawać, aczkolwiek zrób jak uważasz.

Jak już się za coś bierzesz to na poważnie, bo tak bez sensu pochodzić sobie po boisku to wiesz...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Z kumplami nie ma co idziesz na orlik do 11 wolne boisko puźniej wbija +16 wyjebie ci race ręka napierdala przez tydzień i taki finał :D typka wywalili on miał 18 to ręką przez miecha nie ruszałem jak racę dostałem:D

UP Tak na poważnie bo pokopać piłkę to i o ścianę mogę

saturax123.png

Opublikowano

Wiek ? Chcesz grać dla samej przyjemności czy coś więcej ? Jakieś umiejętności , drużyna ma przebicie w jakiś ligach , turniejach. ?

Opublikowano

Wiek ? Chcesz grać dla samej przyjemności czy coś więcej ? Jakieś umiejętności , drużyna ma przebicie w jakiś ligach , turniejach. ?

13 Coś więcej Na obronie Miejsce 13 w polsce tylko nie wiem czy +16 czy +12 2grupa

saturax123.png

Opublikowano

Mnie się pytasz ?

Człowieku, jeżeli piłka to Twoja pasja, chcesz być lepszy, wiążesz z nią przyszłość to się pytasz czy warto ? Co to jest 70zł ?

Pasja jest bezcenna.

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...