Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie moduły do kv-1s?

TEKEN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie mam KV-1S i w nim mam zamontowana skrzynie z narzedziami i chciałbym zamontować dosyłacz i wentylacje klasa 3

czo to dobry wybór ? czy proponujecie cos innego

Ps. Nie mam 100% zalogi gdyz czolg posiadam od 3 dni wiec mam 90% chwilowo

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Jeden i drugi zestaw jest moim zdaniem dobry. Twój bo 25% szybciej naprawiasz moduły, czyli szybsza ucieczka w razie zerwanej gąsienicy. A kolegi bo szybciej namierzasz cele, czyli np. szybkie scouty :) Rób jak uważasz. Przetestuj jeden i drugi zestaw (jeśli posiadasz 10 złota oczywiście) i będziesz wiedział co jest dla Ciebie lepsze, dla Twojego stylu gry. Osobiście wybrał bym drugi zestaw, dobre ustawianie się czyni, że strzały w gąsienice (za zero) lub rykoszety częściej wchodzą, bo tak naprawdę niewielu graczy wie gdzie trafiać czołgi.

Opublikowano

Hmm ok , ale 1 chyba wezme Dosylacz bo te 5% mi nic nie da z ulepszonej wentylacji bo nie mam 100% umiejetnosci dobrze mowie?

2252770056.png

Opublikowano

Hmm ok , ale 1 chyba wezme Dosylacz bo te 5% mi nic nie da z ulepszonej wentylacji bo nie mam 100% umiejetnosci dobrze mowie?

Nope

Dosyłacz + wentylacja + stabilizator/namierzanie (jak jest stabilizator, to stabilizator) (nie pamiętam ._.)

shoob.png

Opublikowano

dosylajacy i wentzlacje zamontowałem :) i na 3 miejscu zostawilem skrzynke z narzedziami jak kasy nazbieram to kupie 3 modul

14bdd057c4fe5545.jpg

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...