Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem wot :( białe tło -.-

mandaryniak97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od 11 lutego borykam sie z problemem wot (białe tło grrrr...) nie mam juz pomysłów o co chodzi każda inna gra która zostanie zainstalowana śmiga jak złoto (nawet world of warplanes autorstwa wargaming)

gra reinstalowana 6 razy ......nic...

nie mam pojęcia o co chodzi 8S

pomóżcie

podkładajcie propozycję :unsure:

Opublikowano

Gdzie masz dokładnie to "białe tło" ? W same bitwie, w ogóle w grze ? Jakieś ss'y ?

białe tło pojawia się dokładnie po kliknięciu w launcherze ,,zagraj,, -klepsydra, okno wot a w nim białe tło- sekundka i koniec -okno się zamyka-żadnego raportu o błędach-nic- :unsure:

Opublikowano

Tak samo masz jak odpalisz przez plik .exe,a nie przez Luncher ? Może masz coś w nim "popsutego".

Będziemy to robić na zasadzie prób i błędów, ponieważ nie miałem takiej sytuacji, ale lepiej wykluczyć wszystkie warianty ;)

Opublikowano

Tak samo masz jak odpalisz przez plik .exe,a nie przez Luncher ? Może masz coś w nim "popsutego".

Będziemy to robić na zasadzie prób i błędów, ponieważ nie miałem takiej sytuacji, ale lepiej wykluczyć wszystkie warianty ;)

tak przez exe jest to samo jak przez luncher :unsure:

(saaq jeżeli masz gg to daj szybciej pójdzie może gdy będziemy robić to na bierząco ;))

Opublikowano

Niestety, nie mam nic z komunikatorów :/ Pomyśle, postaram się coś wykombinować.

NO Wwięc następne propozycje co do naprawy ;/

@mandaryniak97

a takie pytanie z mej strony: próbowałeś włączać przez admina ? pisałeś do supportu WOT'a ?

a jak włączać przez admina ?

Opublikowano

Znalazłem na innym forum (nie reklamuje) rozwiązania najczęstszych błędów. Masz tam 3 spoiler od góry "Biały ekran i wyłączenie gry". Może spróbuj coś z tych wzkazówek ?

Forum: http://world-of-tanks.pl/forum/viewtopic.php?f=29&t=10910

z tamtego forum wykonywałem już czynności właśnie te co tam są napisane (robiłem to już w lutym)ale sprubuje jeszcze pobrać directX

ale chyba nie pomoże ;/

Opublikowano

z tamtego forum wykonywałem już czynności właśnie te co tam są napisane (robiłem to już w lutym)ale sprubuje jeszcze pobrać directX

ale chyba nie pomoże ;/

ta a już się łudziłem -.-

NIC :(

Opublikowano

NO Wwięc następne propozycje co do naprawy ;/

a jak włączać przez admina ?

prawy przycisk myszy na ikonkę launchera/ .exe uruchom jako admin ;]

Opublikowano

prawy przycisk myszy na ikonkę launchera/ .exe uruchom jako admin ;]

jest tak- gdy odpalam przez admina plik .exe pojawia się ten sam problem (białe tło i nic)

ale gdy odpalam przez launcher pojawia się taki błąd,,Błąd krytyczny ERROR_CREATE_LOG_FILE_MSG Kontynuowanie działania aplikacji jest niemożliwe,,

i co dalej :mellow: ??

Opublikowano

możesz zrobić screena tego białego tła ? ;]

co do tego errora to najprawdopodobniej coś z plikami masz zepsute :/

jaki masz komp i jaki system ? kiedy robiłeś formata ?

Opublikowano

możesz zrobić screena tego białego tła ? ;]

co do tego errora to najprawdopodobniej coś z plikami masz zepsute :/

jaki masz komp i jaki system ? kiedy robiłeś formata ?

Screena nie mogę wysłać ale mogę dać link do filmiku w którym użytkownik ma taki sam problem. link to

komp mam dobry ponieważ specjalnie w styczniu dokupiłem do niego 4 GB RAM oraz dobrą kartę graf.(NIVIDIA GT 630 2GB) po wymianie wszystko śmigało aż miło!więcej fps lepsza grafika ,,żyć nie umierać,,

hmmm reset komputera zrobił mi informatyk w lutym 2013r (który już wcześniej instalował tego windowsa bo we wrześniu 2012 r gdy kupiłem komputer ;))do lutego tego roku wszystko było ok

natomiast po przeprowadzonym resecie w lutym nie było już tak wesoło na drugi dzień po resecie zacząłem install wot-a i od tamtego czasu borykam się z problemem ;/

coś czuję że podsuniecie mi propozycję ponownego zresetowania(którego nie umiem wykonać)a że mam 15 lat to rodzice nie zgodzą się na kolejną wizytę informatyka i wydatki ;/

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJFEvJ9bOZZ7Khpxj6GzXPksZYoNP9N4GA02df4TcI6GKnK0ZywA

^

a to screen po kliknieciu ,,zagraj,, w launcherze

Opublikowano

Ten link co podałeś przekierował mnie do filmiku pt. Jak napisać wiadomość do supportu na ESL?

Chyba to nie to :P Pozatym, skończyły mi się pomysły. Narazie brak możliwych opcji, jakie moge ci podsunąć. Staram się jak moge ale poprostu nie mam pojęcia co się mogło stać. Raczej na 70% tak jak mówił ivan, jest to błąd plików. Teraz trzeba dociec jakich.

Opublikowano

Ten link co podałeś przekierował mnie do filmiku pt. Jak napisać wiadomość do supportu na ESL?

Chyba to nie to :P Pozatym, skończyły mi się pomysły. Narazie brak możliwych opcji, jakie moge ci podsunąć. Staram się jak moge ale poprostu nie mam pojęcia co się mogło stać. Raczej na 70% tak jak mówił ivan, jest to błąd plików. Teraz trzeba dociec jakich.

ehhh :[

Opublikowano

Napisz do tego kuba2153 na pw się spytaj jak to rozwiązał. Powiedz, że masz taki i taki problem, że znalazłeś ten temat tylko nie wiesz co to jest na integra.

Opublikowano

Napisz do tego kuba2153 na pw się spytaj jak to rozwiązał. Powiedz, że masz taki i taki problem, że znalazłeś ten temat tylko nie wiesz co to jest na integra.

wysłałem wiadomość na priw ciekawe czy odpisze

ale to pijawka ;/ ciekawe czy odpisze

słuchaj przyszła mi teraz taka myśl do głowy: bo gdy kupiłem kartę graficzną i ją podpiołem to nawed nie trzeba było do niej sterowników instalowac bo wszystko było cacy dopiero po resecie kompa przestał działać wot

i tak sb myślę jakby odpiąć tą dokupioną kartę graficzną i zrobić reset kompa gdy podłączenie będzie do wbudowanej w płytę główną kartę graficzną może wtedy coś da hmm??? jak myślisz??

Opublikowano

jeżeli zaczęło ci sie to dziać po formacie [nie resecie jak ty to mówisz] najprawdopodobniej pan informatyk coś spierdolił lub po prostu nie zainstalowałeś sterowników !

najpierw zainstaluj i zaktualizuj wszystkie sterowniki [szczególnie karta graficzna]

jak to nie pomoże to moze ten koleś o którym pisałeś wyżej ci podsunie pomysł, lecz jeśli nie polecam zaprzyjaźnić się z wujaszkiem google i poszukać jak się robi formata ::] trudne to nie jest :D [mówisz że masz 15 lat ... ja 1. format zrobiłem mając około 11 :P ]

Opublikowano

A sterowniki masz aktualne teraz zainstalowane ? Spróbuj z inną kartą (np. starą) uruchomić.

Opublikowano

jeżeli zaczęło ci sie to dziać po formacie [nie resecie jak ty to mówisz] najprawdopodobniej pan informatyk coś spierdolił lub po prostu nie zainstalowałeś sterowników !

najpierw zainstaluj i zaktualizuj wszystkie sterowniki [szczególnie karta graficzna]

jak to nie pomoże to moze ten koleś o którym pisałeś wyżej ci podsunie pomysł, lecz jeśli nie polecam zaprzyjaźnić się z wujaszkiem google i poszukać jak się robi formata ::] trudne to nie jest :D [mówisz że masz 15 lat ... ja 1. format zrobiłem mając około 11 :P ]

ta tylko jak spier.... coś przy kompie to ładny wpier... dostanę i na kompa już nie wejdę ;/

A sterowniki masz aktualne teraz zainstalowane ? Spróbuj z inną kartą (np. starą) uruchomić.

właśnie próbowałem przepiąć kabel na kartę graficzną wbudowaną w płytę główna a tu nic obraz się nie pojawia ;/

a jeżeli mam jej sterowniki śćiągnąć to nie znam nazwy ani płyty głównej ani tej wbudowanej karty ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...