Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] - Hosting.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamierzam zrobić stronę internetową na której będą do ściągnięcia jakieś gry, bajery, dodatki itp. Ale mam problem. Poszukuję hostingu www (wirtualnego) gdzie będzie sporo GB transferu, i nawet szybki serwer (aby można było w miarę szybko ściągać większe pliki) I oczywiście żeby był jak najtańszy. (Brak dochodów xD) Proszę nie podawać jakiś darmowych hostingów. Jeżeli jest naprawdę jakiś dobry, to możecie podać.

Plusy z góry na dół!

Pozdrawiam, Piotr.

Opublikowano

49.20 brutto / 12 m-cy

Dziękuje za taką ofertę :)

50:12=4 zł miesięcznie

Opublikowano

polecam ci kupić serwer vps z linuxem :)

Przeczytaj temat. Napisałem żeby był to serwer wirtualny a nie VPS. W stylu proserwer.pl. I jeszcze tani.

Opublikowano

50:12=4 zł miesięcznie

Nie da się mniej niż na 12 miesięcy :)

ProSerwer.pl - Zaśmiecony przez dzieci hosting, którym się nikt nie zajmuje, laguje, muli, i w ogóle.

Opublikowano

Webd.pl masz tani, ale przeciętny co do dobrych hostingów.

Home.pl/Domena.pl/Nazwa.pl pełno kwiatu w tym świecie ;)

Ale niektóre darmowe dorównuję płatnym, mówię o hostinger.pl czy 000webhost.pl

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Webd.pl masz tani, ale przeciętny co do dobrych hostingów.

Home.pl/Domena.pl/Nazwa.pl pełno kwiatu w tym świecie ;)

Ale niektóre darmowe dorównuję płatnym, mówię o hostinger.pl czy 000webhost.pl

hostinger - wielkie limity CPU

000webhost - powolny upload na ftp

Opublikowano

A ile jesteś w stanie wydać na ten hosting, to na pewno znajdziemy Ci najlepszy serwer w tej kwocie i jakimi sposobami płatności chcesz to dokonać.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Są hostingi na których 10gb za 7,38 więc..

Tak, a potem 500-1k plików będzie się uploadowało wieczność.

Opublikowano

Ja szukam dobrego hostingu dlatego tutaj szukam pomocy.

Co do kei.pl, trwa tam aktualnie promocja, a co będzie później ?

napisałeś

Wydać mogę do 10 zł :/ Sposoby płatności: SMS, przelew pocztowy. Tak mało kasy, ponieważ nie wiem czy wypali i nie chcę kasy marnować :)

Sam napisałeś że jak nie chcesz dużo wydawać jak nie wypali,sprawdz ,zobacz czy to woogle wypali i wtedy pomyśl nad stałym hostingiem z jasną sytuacja :)

Opublikowano

Wydać mogę do 10 zł :/ Sposoby płatności: SMS, przelew pocztowy. Tak mało kasy, ponieważ nie wiem czy wypali i nie chcę kasy marnować :)

Pamiętaj, kto nie ryzykuje ten nie zyska. Na takim hostingu za dyszke, to za dużo nie zdziałasz :)

Opublikowano

exone.pl mają promocję że za pierwszy miesiąc 50% taniej (czyli za podstawowy serwer zapłacisz 9,50), a druga promocja to że 3 miesiące w cenie 1 masz.

Maruusek.png

Opublikowano

napisałeś

Sam napisałeś że jak nie chcesz dużo wydawać jak nie wypali,sprawdz ,zobacz czy to woogle wypali i wtedy pomyśl nad stałym hostingiem z jasną sytuacja :)

Jak mam zobaczyć czy wypali? Dasz mi jakiś symulator?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...