Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body , mental czy też sura wp ?

Fajny2812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Tak jak w temacie . Jaką postać wybrać ? Którą bd mi się lepiej expić ? Uzasadnijcie swoją odp. i prosiłbym o podanie + i -

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Body w PvP jak i EXP dobry chodź ma mniej defa , ale jest szybszy od mentala , szybciej uderza , więc wszystko zależy od EQ.

Sura WP jest dobry w expie z powodu ochronki która daje defa , czarowanego które daje siłę ataku oraz strachu która zmniejsza siłę ataku wroga o -37 bodajże na P.

Jeśli chcesz postać do samego expa wybierz mentala bądź WP.

Jeśli do PVP to body od samego początku jest mocny , a jeśli poziom 75+ to mental , WP najsłabszy do PVP z tych 3 postaci.

Liczę na Like.

u6pv.jpg

Opublikowano

WP najsłabszy? ;d No nwm, liczy się eq. Ja tam na azaronie na 117 lvl surce WP kładłem 140+ każdego woja. ^^

77771909559090086048.gif

Opublikowano

WP jest najsłabszy jak sie idzie builidem Ostrze Zbroja Strach --- To jest kaleczenie postaci...

Body jest szybka, silna postacia.

Minusy - kazdy (wiekszosc) posiada abs na miecze

- na wojnach gildijnych lub DT to porazka, padnie aura miecza to z wiru miecza lub szarzy słabe DMG zadajemy

Mental

Trzeba troszkę tą postacia pograc, aby nauczyc sie trafiac skilami w przeciwnika - da sie przezyc

Jest powolna

WP

Idziesz Builidem Ostrze Strach Wir Palec Rozpro i na 75lvl mozna ładnie pvp robic.

Podstawa u WP jest szycie.

Minusy? Nie ma, bynajmniej dla mnie. (no oprócz tego ze tez wiekszosc ma abs na miecze)

Opublikowano

Najlepszą postacią jest WP, bardzo dobrze i szybko się nią expi, nie jest ona trudna do ogarnięcia, a jak się ma konia bojowego i 3 skille na m to jest pogrom spotów.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...