Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Dostałem bana, co robić.

Creator123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy sposób to .... kupić nową grę bo ci unbana nie dadzą albo grać z kolegami na prywatnym gdzie ty jesteś hostem

19.png

Opublikowano

Trudno, stało się. Nie ma rady na zbanowanie. Nie można mieć pretensji do Valve, nie zablokowali Ci gry bez powodu. Pamiętaj, MPC nie popiera piractwa i nie znajdziemy Ci alternatywnych serwerów.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Ahaha, dzieciak płacze że dostał bana i jeszcze Valve obraża, twoja wina, trzeba było nie cheatować, albo robić to uważnie, jak jesteś lowem w shooterach to nie płacz że cie banują chociaż. ;x

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

Nie pograsz ban to ban mieli powód aby Ci go dac jak ktoś już pisał kupi nową grę albo odpuścic.NIe ma szans na Unban'a.

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

nie da sie bo pisze że mam bana na online !

a kupowac 2x nie bd

Więc w takim razie wystaw na allegro za 10 złoty i napisz , że chodzi tylko multi a sam kup sobie nowego BO2

19.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...