Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Dla osób co nie mogą zarejestrować BFBC 2 na Origin

janomucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio widziałem że parę osób miało problem z zarejestrowaniem klucza battlefield bad company 2 dlatego wyjaśnię wam jak to zrobić ; ).

A więc tak:

1. Wchodzimy na:
https://help.ea.com/
2. Zalogować się na swoje konto
3. Na samym dole zmienić kraj na United States (koniecznie o tym pamiętać bo nic nie zdziałacie)
4. Wejść w "contact us" po prawej stronie

5. Wybrać grę "Bad Company 2" > Accont/Registration oraz platformę PC

6. Wyskoczy wam różne rozwiązania problemów (olejcie je) i naciśnijcie "I Steel Need Help" następnie naciśnijcie Czat i czekajcie 5 minut.
7. Zostaniesz połączony z kosultantem, któremu przedstawisz problem o treści takiej:
I have problem with my Battlefield Bad Company 2 key and I received "We're sorry, this code cannot be redeemed here. Please redeem your code at the following site: https://activate.ea....entitlement.do".
8. Zostaniesz zapytany o różne dane swojego konta origin oraz o cd key.

9. Konsultant sprawdzi dane, klucz i jeśli wszystko podaliście dobrze doda wam grę do origin i będziecie mogli ją pobrać bez problemu.

UWAGA: Konsultanci piszą tylko po angielsku !!!

Opublikowano

Nie. Nie polecam na Live. Lepiej napisac po polsku e-mail. Bo na live nie wiadomo na kogo mozna wpaść... Juz raz tak probowalem to 3 odmówili a do polskiego napisłaem i git :D

OndteAw.png
Opublikowano

No nie wiem może słabo się dogadujesz mi za pierwszym razem wszystko zrobili bez problemowo.

Opublikowano

Lol pewnie napisałeś że ci cd key nie działa zamiast tego że nie możesz zarejestrować... A to zmienia wszystko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...