Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pocztom polskom

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wymieniłem grę na jednej z bardziej znanych serwisów oferujących tę usługę . Wysłałem grę w stanie idealnym , a doszła z pękniętym pudełkiem i list dotarł uszkodzony . Co zrobić w takim wypadku ?

@Edit

Temat pocztą polską

mihcio15.png

Opublikowano

Nie wiem czy ty tak na serio czy dla jaj napisałeś , ale pisze się ''Pocztą Polską'' :D

Może odpisz im że uszkodzili twój produkt który był wysłany w dobrym stanie.

u6pv.jpg

Opublikowano

Zalezy jaka paczke ci wyslali, jak listem pocztowym to oni nie odpowiadaja za szkody ktore powstaly w drodze do kogos ( poczta jak i ten kto wysylal nie ponosi odpowiedzialnosci za uszkodzona paczke ) zawsze bierz przesylki te o pare zl dorzsze, list polecony lub priorytetowy, bo takie juz sa obejmowane jakas ochrona

Opublikowano

Dowiedz się na poczcie w jakim była stanie.Jeżeli ktoś wysłał ci taką to on ponosi szkodę i musi ci wysłać na nowo jeżeli to przez pocztę możesz iść do szefa i złożyć skargę.Ale chyba nic to nie da ponieważ tak jak up napisał że nie ponosi poczta polska za szkody.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wysyłałeś list polecony czy ekonomiczny? Jeżeli ekonomiczny to niestety nic nie zrobisz, bo takowy jest wysyłany na Twoją odpowiedzialność i jest to wyraźnie zaznaczone. Jeżeli natomiast poleconym to możesz iść na pocztę, z której ten list nadałeś i przedstawić sytuację. Prawdę mówiąc nie wiem, czy w jakikolwiek sposób Ci pomogą, ale wyjścia za bardzo nie masz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...