Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer w serwisie

maximus6e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam komputer w serwisie, nie posiadam karty odbioru ani dowodu osobistego, w jaki inny sposób mogę odebrać mojego misiaka? Proszę o pomoc, z góry dzięki.

u2q6.jpg

Opublikowano

Rozumiem... Może mięliście jednak przypadek kiedy stało się tak jak u mnie?

u2q6.jpg

Opublikowano

Ale oni mają zapisane jak masz na imie i nazwisko. Jeśli tak, a zgubileś dowód, to idź np z bratem, a on ma takie same nazwisko i powiesz, że ty zgubileś dowód i tą karte. Chyba, że źle zrozumiałem to.

Opublikowano

jak dawałeś komputer nie dostałeś karteczki ? . chyba że mają Ciebie w komputerze

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

nikt w serwisie bez dokumentów nigdy nie wyda mu nic i dziecinne bajki typu zgubienie dokumentów czy isc z bratem bo ma to samo nazwisko nie przejdą !

wyjątek tylko jak ktoś z serwisu zna albo , pamięta ze to on oddawał. w wypadku zgubienia potwierdzenia oddania do serwisu trzeba sporządzić protokół a w niektórych sytuacjach wymagane potwierdzenie że się jest właścicielem sprzętu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP2 "nie posiadam karty odbioru"

@UP Wiem, że jestem w komputerze, i posiadam INNY odwód tożsamości, lecz nie dowód, przejdzie?

u2q6.jpg

Opublikowano

@UP2 "nie posiadam karty odbioru"

@UP Wiem, że jestem w komputerze, i posiadam INNY odwód tożsamości, lecz nie dowód, przejdzie?

Wszystko zależy od serwisu.

Po prostu się spytaj czy jest możliwy odbiór ? ;F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...