Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gier gdzie "liczy się skill a nie lvl" ;D

kamilo75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o coś w styluu hmm Chivalry Medieval Warfare ale najlepiej żeby to był mmorpg nie wiem czy takowe istnieją dlatego pytam się was :)

Ja polecam:

-Chivalry Medieval Warfare (gra tworzona na kickstarterze ale świetnie rozbudowany system walki brak poziomów ani umiejętności tylko sam skill jest potrzebne do walki co czyni że każdy ma równe szanse :D)

:>>

Opublikowano

Guild Wars 2 walka zależy od Skilla gracza (pół non target), PVP od 1 poziomu każdy ma takie same EQ (można zmieniać opcje) na WvW liczy się taktyka a Dungeony wymagają jednak skilla.

May the lord protect me as the world gets hectic.

sygniacia.jpg
My voice projected my life reflected.

Opublikowano

Guild Wars 2 walka zależy od Skilla gracza (pół non target), PVP od 1 poziomu każdy ma takie same EQ (można zmieniać opcje) na WvW liczy się taktyka a Dungeony wymagają jednak skilla.

Mi chodzi głównie o gry gdzie nie ma poziomu postaci każdy jest że tak to ujmę "maksymalnie" równy sobie zwykła walka, dobry system PvP, jakieś gildie, a między nimi wojny itd. itp. ale propozycja dobra tylko szkoda że płatna ale zastanawiam się nad kupnem :)

:>>

Opublikowano

Age of wushu ? hahahah ...

Nie ma lvli, skillujesz... Ale cała gra jest po prostu do dupy.

Mount&Blade ? Uboższa wersja Chivalry Medieval Warfare.

Opublikowano

Jeśli grałeś w Chivalry to na pewno spodoba Ci się War of The Roses.

Gra jest bardzo podobna. Wcielasz się w rycerza i jesteś w średniowieczu (czyli około XV wieku).

War of the Roses to dynamiczna gra akcji nastawiona na rozgrywkę w trybie multiplayer, opracowana przez twórców serii Europa Universalis. Tytuł pozwala nam wziąć udział w pięciu historycznych bitwach z okresu krwawej wojny domowej w piętnastowiecznej Anglii – zwanej również Wojną Dwóch Róż. Możemy opowiedzieć się zarówno po stronie rodu Lancasterów, jak i Yorków.

Wada to to że ma większe wymagania niż Chivalry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...