Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poważny problem] Co to może być? Lagi, ściny, dysk?

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam dosyć poważny problem dotyczący LoL-a. Już praktycznie nie mogę grać. To już jest po prostu za dużo nawet jak dla mnie.

O co mi chodzi? Nie potrafię konkretnie wytłumaczyć więc rozpiszę się trochę. Ah, jeszcze jedno:

Osoby które nie znają namiastki odpowiedzi, niech zamkną mordy jeżeli mają coś napisać to proszę o wyjście z kosmosu.

Okej, zaczynam.

Mój komputer: 4 GB RAM, Karta Graficzna GeForce 9600GT, Procesor Dual Core 2,6x, Dysk 230GB i Zasilacz Mustang 230V.

Internet: 3Mb - Radiówka, Router mam zablokowany.

Mała informacja: komp ma już 5 lat więc zasilacz jest stary, po za tym było przy nim grzebane. Wymieniane tranzystory.

Nadal nie napisałem swojego problemu.

- Gram na Ameryce, jestem 0.2 pingu do tyłu. Normalnie powinien mieć od minimum 185 - 200 pingu, aby było tak normalnie. Potem zaczęły się schody.

//Tutaj nic nie pracuję oprócz LoL-a i Antywirusa//

- Jak przychodzi nowa postać, pojawia się nowa animacja, cokolwiek właściwie nowego na mapie. Zacina mi i muli przez jakieś 1-2 sekundy. Nie to, że nie mogę się ruszyć. Po prostu mi zacina grę. Co by tu jeszcze za przykład dać...

- Powiedzmy, że gram Dianą, używam SWOICH umiejętności, nie zcina mi. Ale jak Swain na przykład użyje już na mnie jakiegoś dla przykładu Roota za pierwszym razem, zcina mi i go nie widzę. To samo jest jak na mapie pojawia się dżungler którego wcześniej nie widziałem. Zcina i od razu wiem, że gdzieś on jest.

- Drugą sprawą jest to, że od czasu do czasu oprócz animacji skacze mi strasznie ping. Z 200 do 700-800 i tak mam kilka razy na kilkua minut.

Zastanawiałem się czy już nie sprzedać konta, ale ma ktoś pojęcie jak to rozgryźć?

Jakieś programy które pozwolą mi się pozbyć tych jebanych lagów i innych tego typu gówien ?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...