Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź gry przeglądarkowej] Solem MMORPG 2D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona została wykonana przez początkującego grafiki w ramach treningu, więc nic dziwnego, że nie jest perfekcyjna.

Poza tym łatwo wywnioskować, że coś zostało ukradzione po zrzutach ekranowych. Chociażby dlatego, że piszesz, jakoby wszystkie te grafiki były zrobione przez twojego grafika, a jest to nieprawdą.

logoBG.png.com - nowe MMORPG!

Opublikowano

A po za tym jak śmiesz wnioskować, że coś zostało ukradzione po zrzutach ekranowych? Jesteś dzieciakiem który nie wie co to prawa autorskie i reklamuje swój projekt gdzie się tylko da ? Więc pytam się jakim prawem wnosisz coś do tego tematu jeżeli jesteś zwykłym oszustem i prowokatorem ? Twoje słowa są błędne jak i ich okazałość jest tak uboga, iż chce się płakać. Stworzyłeś silnik czy może go przerabiasz bo prawdopodobieństwo, że taki niedoświadczony dzieciak jak Ty coś zrobił sam jest równe 5 %

aha

Miło się rozmawiało, myślałem, że mam do czynienia z kimś dorosłym. Myślę, że już pora żebyś umył ząbki i poszedł spać. Dobranoc.

Wcale nie wiem co to są prawa autorskie tylko mój projekt korzysta z kilku różnych licencji, aby w dogodny sposób umożliwić fanom robienie map do gry zarówno zabraniając tego innym osobom.

Gdybyś przejrzał chociaż część fanpage silnika zobaczyłbyś w jaki sposób był on tworzony od samiuśkich podstaw.

Moje słowa nie są "błędne", ani "ubogie", gdyż korzystam z naprawdę rozbudowanego słownictwa. (W przeciwieństwie do ciebie czy tam twojego kolegi, który popełnia elementarne błędy ortograficzne [o składniowych już nie wspominając])

No widzisz, 2 minuty a nadal wygląda ładniej niż to:

Przynajmniej moim zdaniem

Kwestia gustu, ja dostałem te grafiki, nie wykonywałem ich osobiście.

EDIT:

foxbond nie wypowiadaj się w tym temacie już bo lubię takich zarozumialców ? a co do Divers02 jak chcesz zemną współpracować to zapraszam na pw

Nie jestem zarozumiały, co najwyżej "pyszny" lub "dumny". Ewentualnie urażony (i zdegustowany).

Opublikowano

Jedyne o co prosimy to zmienić to, co zostało wzięte bezprawnie z naszego projektu na coś własnej produkcji, lub coś bez licencji. Nie wnikam ile panowie(?) mają lat, ale widać na robienie czegoś własnego, od podstaw są jeszcze za młodzi. A co do zrzutów, jeśli są to prace graficzne to chyba dokładnie widać, że są one takie same jak te wykonane przez naszego grafika spory czas temu.

A co do strony głównej Danarroth, każdy ma prawo oceniać jak chce, zawsze można zazdrościć po cichu.

Tyle ode mnie, zmienicie te elementy i już się nie wypowiem więcej.

Opublikowano

jest roznica miedzy brakiem czasu, a brakiem umiejetnosci. Po co mam sie zajmowac instalacja forum jak mam wazniejsze rzeczy do roboty, ktorych nie moge nikomu oddelegowac. To, ze szukam kogos do zrobienia forum swiadczy tylko o mojej wiedzy z zakresu zarzadzania czasem.

Zreszta laczego zarzucasz mi brak wiedzy do zrobienia forum skoro jestem w trakcie pisania projektu danarroth, ktory jest o wiele bardzej zaawansowany.

Dyskusja z dziecmi nie ma sensu, nic o mnie nie wiesz, a probujesz zablysnac poprzez obrazanie mnie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra powiem tak oba szablony były wykonywane przez początkującego grafika, nie zarzucaj kradzieży jak nie jesteś tego pewny bo źle to o tobie świadczy.

A co do grafiki to zostanie to za przeproszeniem dziadostwo zmienione na coś innego :)

To co jest teraz to prowizorka wkrótce zostanie zmieniona.

Ps nie ma sensu to nie odpisuj, jak odpiszesz to wiesz co to oznacza ?

Opublikowano

Kradziezy jestesmy pewni, do jutra wieczor masz czas na wystosowanie odpowiedniego oswiadcznia. Pomimo iz obecnie nie wykrzystujemy tych grafik nie oznacza, ze mozesz bezprawnie je krasc. Odpowiednia parafraza byla kilka postow wczesniej.

Jest to projekt komercyjny, wiec niedostosowanie sie do naszych wymagan bedzie wyegzekwowanym poprzez powodctwo cywilne.

Ostatnie zdanie brzmialo jak grozba, a to rowniez jest karalne ;)

Opublikowano

Grafika tej lewej strony (ekwipunek) z Spartacusa GVW... Nie zdziwiłbym się gdyby cała gra była z gvw.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@up masz racje, ale to nie tylko w Spartacusie mają takie eq. Myślę, że to nie jest gra gvw (patrząc po ss'ach), mogę się mylić.

Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie.

@topic

Mógłbym przetestować tą grę, zobaczymy jak z zabezpieczeniami xD.

Jak będzie jakaś BETA to podeślijcie kluczyk :P

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...