Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]TDU2

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z Test Drive Unlimited 2. Nie mogę ustawić sterowania na WSAD. Wszystkie guziki działają prócz A. Pokazuje się ten przycisk lub oś jest w użyciu przez ''''. Sprawdzałem w all sterowaniu i ten przycisk nie jest używany nigdzie. Jakieś pomysły jak temu zaradzić?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Spróbuj podstawowe Re-instal gry i sprawdź czy dobrze masz podłączoną klawiaturę.

Ps.Czy normalnie ci działa "A" w grach ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Spróbuj podstawowe Re-instal gry i sprawdź czy dobrze masz podłączoną klawiaturę.

Ps.Czy normalnie ci działa "A" w grach ?

To jest laptop. Tak działa. Przed chwilą instalowałem 2 razy już.

Opublikowano

To jest laptop. Tak działa. Przed chwilą instalowałem 2 razy już.

Spróbuj zaktualizować sterowniki do klawiatury lub przełącz na inne wejście (Końcówka USB ?) Jeżeli to nie pomoże to wina jest gry.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Spróbuj zaktualizować sterowniki do klawiatury lub przełącz na inne wejście (Końcówka USB ?) Jeżeli to nie pomoże to wina jest gry.

Sterowniki też odpadają bo był robiony format i wszystko jest wgrane na nowo wraz ze wszystkimi sterami.

Opublikowano

Sterowniki też odpadają bo był robiony format i wszystko jest wgrane na nowo wraz ze wszystkimi sterami.

Powiadasz, ze instalowane, tylko nie wiem czy wiesz, sterowniki nie moga byc zawsze najnowsze na plycie. Tak jak mowi, pobierz [najnowsze] do klatwiatury,

czesto na plytach nie sa najnowsze, i maja wiele bledow.

OndteAw.png

Opublikowano

Powiadasz, ze instalowane, tylko nie wiem czy wiesz, sterowniki nie moga byc zawsze najnowsze na plycie. Tak jak mowi, pobierz [najnowsze] do klatwiatury,

czesto na plytach nie sa najnowsze, i maja wiele bledow.

Pobierałem. A co sterowniki klawiatury mają do gry? Skoro tam nawet nie jest pokazany klawisz jaki używany jest.

Opublikowano

Pobierałem. A co sterowniki klawiatury mają do gry? Skoro tam nawet nie jest pokazany klawisz jaki używany jest.

To spróbuj na inny klawisz dać np "e"

1373415594-U477327.png

Opublikowano

To spróbuj na inny klawisz dać np "e"

Tylko ja chcę grać WSAD`em. Tera niby strzałkami gram ale mi nie wygodnie trochę.

Opublikowano

Tylko ja chcę grać WSAD`em. Tera niby strzałkami gram ale mi nie wygodnie trochę.

To chyba nie ma żadnego sposobu żeby naprawić "a" może to jakiś błąd gry i nie da się tego na prawić (wątpię) Najlepiej jak byś pogrzebał w sterowaniu ale manulanie (powinno być w dokumentach lub w folderze z grą taki plik) i tam zmienić

@Edit

1300 Postów :)

1373415594-U477327.png

Opublikowano

To chyba nie ma żadnego sposobu żeby naprawić "a" może to jakiś błąd gry i nie da się tego na prawić (wątpię) Najlepiej jak byś pogrzebał w sterowaniu ale manulanie (powinno być w dokumentach lub w folderze z grą taki plik) i tam zmienić

@Edit

1300 Postów :)

Dobra w takim razie pozostało mi grać strzałkami. EOT.

// 2k postów. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...