Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile FPS bym wyciągnął?

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yhm nie kupuję się gotowców z allegro wystarczy spojrzeć karta graficzna 128 bit żart? i jeszcze ten zasilacz no name nie wiadomo kiedy się spali i co że sobą zabierze. <br /><br />A fps to z 100 choć nie jestem pewien na 100% i tak powyżej 60 fps to bezsens bo nie zauważysz różnicy

Opublikowano

Tyle dać za taki komputer, to spora przasada bro :( Sam byś złożył w tej cenie na oryginalnych, znanych podzespołach 1,5x wydajniejszy.... Tu masz miec jakiegoś "niby" Core-i7 ale chyba jest Xeon który jest zawyczaj wykorzystywany w serwerach, nie wiadomo bo tak namieszaliw tym opisie wszystkie możliwe symbole i jakas wymiana intelowskiej szyny na hiperłącze? nie wiem o co z tym chodzi, karta 128bit to waskie gardło, zasilacz nie wiadomo z czego, brak info o dysku, brak dokładnego info o pamięci, płycie... lipa. myślę że do 100-120fps chociaz z radeonami jest nieraz tak ze blokuja sie na 75fps.

Opublikowano

100 fps powinienieś wyciągnąć wiecej to nwm, ale za tą cene nie kupił bym gotowca z allegro bo tego po prostu sie nie robi :) tylko sklada komputer samemu

x

Opublikowano

stopgotowcom.pl POLECAM

Widać, że nie byłeś w dziale komputery...

Wkręcają jakieś shity, za tą cenę mógłbyś mieć sporo lepszy pc ...

16gb ram haha widać, że allegro, aż śmiać się chce :)

Co to za problem sprawdzić ile fps? Szpan musi być ?

Żeby nie było, że spam około 100.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...