Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd podczas odpalenia lauchnera ;P

TraV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak chyba ;p A możesz dać link do jaiegoś żeby działał LOL ?

o.O i lipa ;p już nie pogram???? czy jest jakiś sposób? Z tego co się orientuje mam pixel shader 1.4 .

01020642061994652875.jpg

Ale sami zobaczcie :) Czy jest jakiś sposób na odpalenie LOL-a oprucz nowej karty graficznej ?

39480996378274135207.jpg

Opublikowano

Zainstaluj SP3 dla XP, zaktualizuj sterowniki do karty graficznej na najnowsze.

@down

Nawet jeśli, to kto próbuje ten nie błądzi. I nie nabijam postów, tylko staram się pomóc użytkownikom. Tyle.

Opublikowano

po co nabijasz posty, jak jego karta graficzna nie obsługuje pixel shadera to pozostaje kupienie nowej karty graficznej...

Opublikowano

Mam SP3 a sterowników niemam pojęcia jak wgrać najnowsze :( pisałem duzo tematów ale nikt niedał linka do najnowszych ;d

Ale jak jakieś znacie to napiszcie linka gdzie pobrać. Do Radeon. A reszte info macie wyrzej :)

Opublikowano

Mam SP3 a sterowników niemam pojęcia jak wgrać najnowsze :( pisałem duzo tematów ale nikt niedał linka do najnowszych ;d

Ale jak jakieś znacie to napiszcie linka gdzie pobrać. Do Radeon. A reszte info macie wyrzej :)

Według nazwy karty graficznej, powinny one być na stronie głównej danej firmy produkującej dany typ karty graficznej. Podaj nazwę

karty yup, pomyłka przeleciałem listę w zbytnim pośpiechu już mam nazwę :)

@edit.

Stery znajdziesz na tej stronie:

http://www.amd.com/us/Pages/AMDHomePage.aspx  

ale czytając troszkę na temat tej karty to zwyczajnie stwierdzam że jest zbyt stara, niestety ale trzeba zrobić małe zakupy a wtedy LoL będzie śmigać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...