Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer Śmierdzi ! POMOCY !

czesio2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam taki problem , że siedze sobie normalnie na kompie , a tu nagle zaczyna coś bardzo śmierdzieć .

Jest to nie przyjemny zapach , taka spalenizna , jakby sie coś przypaliło lub zjarało ... :(

Komputer chodzi normalnie , i nie jetem pewnien czy to od niego !

Śmierdzi w całym mieszkaniu[W moim pokoju gdzie stoi komputer i w kuchni] :D

Czy to może być komputer ? Czy jakieś kable się jarają a ja o tym nie wiem xD

Pomoże mi ktoś ?

Bo jakby to był komp to by się chyba wyłączył ? :D

HELP ! ZA TO DAJE LIKE !!!!!!!!!

Opublikowano

Zdejmij obudowę I DOKŁADNIE WSZYTKO OBEJRZYJ. Jeżeli coś jest czarne to powiedz i najlepiej walnij fotke.

graphic.png

Opublikowano

Dokładnie. Wyłącz komputer -> odetnij od prądu, bo Cię popieści ewentualnie może Ci się coś w pokoju zapalić -> obejrzyj dokładnie cały środek, spójrz w zakamarki.

Opublikowano

Jeżeli to nie od komputera, to sprawdz gniazdka, u mnie też tak śmierdziało a było to spowodowane przypaleniem się gniazdka. Jeżeli wszystko jest dobrze to pewnie coś z kablami.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Dokładnie. Wyłącz komputer -> odetnij od prądu, bo Cię popieści ewentualnie może Ci się coś w pokoju zapalić -> obejrzyj dokładnie cały środek, spójrz w zakamarki.

Dobra , ludzie wydaje mi się ze to coś w kuchni się przypaliło . ale dla tej waszej pewności sprawdze te zakamarki czy cos nie jest czarne . :)

Tylko jeżeli to rozkręce , to strace gwarancje na niego ?

Opublikowano

1366036817-U460653.jpg

Jeśli to jest na złączeniu boku obudowy i tyłu to jest to gwarancja i po zerwaniu jej jakby coś się stało z kompem to go sklep może go nie przyjąć

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Tak mam :( cos takiego , w lewym rogu z napisem microsoft i jakies kody są

To najklejki systemowe, że masz oryginalnego Windowsa. Nie stracisz gwarancji, dopóki nie zaczniesz modyfikować tych cześci. Rozkręcenie komputera nie powoduje utratry gwranacji. Każdy ma prawo go posprzątać , przeczyścić. Odkręcaj - śmiało. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...