Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% załoga sport

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie lepsza będzie towarzysz broni , bo i tak na sporcie jest słaby pancerz , a lepszy atak chyba. no nie wiem

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

1 co na HT to naprawa. Gdy wbijesz 100% naprawa i drugiego około 20% resetujesz i dajesz dla kapitana żarówkę i według mnie naprawę powinneś zostawić dalej na 100%.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

1 co na HT to naprawa. Gdy wbijesz 100% naprawa i drugiego około 20% resetujesz i dajesz dla kapitana żarówkę i według mnie naprawę powinneś zostawić dalej na 100%.

nie kapuje , napisz jakoś normalnie

Opublikowano

Naprawa, a po wbiciu gdzieś 90%, kasujesz skill (płacisz 20k kredek za każdego) i dajesz Towarzyszy broni

Czyli wszystkich dać Naprawa ? A co to znaczy po wbiciu 90% ? , czyli ze jak dam naprawę do od nowa załoga się szkoli czy co ? Sorki że takie coś pytam ale krótko gram w tą gre i nigdy takiego czegoś nie robiłem , proszę o wyrozumiałość

Opublikowano

Czyli wszystkich dać Naprawa ? A co to znaczy po wbiciu 90% ? , czyli ze jak dam naprawę do od nowa załoga się szkoli czy co ? Sorki że takie coś pytam ale krótko gram w tą gre i nigdy takiego czegoś nie robiłem , proszę o wyrozumiałość

Wbijasz 100%, wybierasz perk naprawę, i jak wytrenujesz naprawę na 90% (wtedy masz 190% załogi, dla informacji, tak się mówi) , kasujesz perk później, i wybierasz na jego miejsce Towarzyszy broni

shoob.png

Opublikowano

Wbijasz 100%, wybierasz perk naprawę, i jak wytrenujesz naprawę na 90% (wtedy masz 190% załogi, dla informacji, tak się mówi) , kasujesz perk później, i wybierasz na jego miejsce Towarzyszy broni

ok daje całą załogę w naprawę

Opublikowano

Jak będziesz miał 100% naprawy o około 40% 2 skilla ja bym na twoim miejscu tylko kapitana resetował i dał żarówe.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Jak będziesz miał 100% naprawy o około 40% 2 skilla ja bym na twoim miejscu tylko kapitana resetował i dał żarówe.

Jedno pytanie

Na chuj ci żarówa w KW-1 Stalin'ie ?

( TAK KURWA, TO NIE SPORT TYLKO STALIN - WALCZĘ Z GŁUPOTĄ)

Na pierwszy perk u wszystkich BiA (Brothers in Arms/Towarzysze Broni) , przyśpiesza celowanie, ładowanie, rozpędzanie, obrót itp. itd.

A żarówa nie przydatna w takich czołgach

Naprawa tylko podczas expienia perków, expisz, kończysz expienie, zmieniasz na inne ( w wypadku 1'szego perka na towarzyszy broni) (U WSZYSTKICH (!) Ponieważ, żeby działało BiA musi być u wszystkich)

shoob.png

Opublikowano

Ogarnij swój język.BiA nie potrzebne narazie ponieważ kv 1s(i dalsz linia też) jest szybka a co za tym idzie potrzebują żarówki żeby wiedzieć kiedy się schować żeby nie dostać shota od przeciwnika.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Dude, po chuja pana ci żarówa na czołgu do pierwszej linii, który jest ślepy? W 3sec zdążą ci już spokojnie pierdzielnąć, a w tym wypadku nawet żarówa gówno ci da. Najpotrzebniejszy perk w KAŻDYM LT, MT, HT to bezapelacyjnie BiA. Na co ci żarówa na pierwszy skill? Przecież tym czołgiem gra się bardziej jak Medem, niż jak HT, tak samo z resztą linii.W medzie najważniejsza jest mobilność j i RoF, a BiA ci to zwiększa. Tak samo linia Isów. Wszystko czym możesz zwiększyć szybkostrzelność jest najważniesze. Na drugi perk możesz se żarówe wziąć. W tej grze nawet ćwierć sec przeładowania się liczy. Potem się narzeka: AAAAAAAA K*RWA!!!! TAK BLISKO!!! 1/10 SEC I BYM GO ZDJĄŁ!!!!

Opublikowano

Ogarnij swój język.BiA nie potrzebne narazie ponieważ kv 1s(i dalsz linia też) jest szybka a co za tym idzie potrzebują żarówki żeby wiedzieć kiedy się schować żeby nie dostać shota od przeciwnika.

Tak, schować, żeby nie dostać shota...

Żarówa działa z 3-sekundowym opóźnieniem, ale spoko

BiA zwiększa każdy atut czołgu (prawie) , prędkość, rozpęd, szybkostrzelność, szybkość celowania, celność, skrętność, itd. itp.

BiA jest praktycznie najważniejszym perkiem, na wielu, WIELU czołgach...

A prędkość przeładowania ci się przyda, szczególnie w takim czołgu jak KW-1S (u mnie strzela co 13.5 sekundy, nie mam jeszcze BiA) (zobaczę ile będzie strzałów)

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...