Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Elo

eCikkHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż jak jestem na diamond 1 i ile muszę nie grać by mnie z dywizji wywaliło nie chodzi mi o ligę. Podobno jak jesteś w 4 dywizji i grasz rankedów 28dni to Cię wywala o ligę do tyłu czy to prawdą? I czy jak bym chciał zostać w tej samej lidze wystarczyło by grać 1 ranked na te 2tygodnie/1tydzień

: OO

Opublikowano

Wystarczy grac jedna gre na 4 tygodnie. Nie sciaga cie odrazu tlyko odbiera dana ilosc punkot, dopiero jak dojdziesz do zera to cie sciagnie.

Opublikowano

Po 28 dniach braku rozegrania rankedów tracisz punkty co tydzień wg. systemu dla diamondu traciłbys 50 na tydzień po 28 dniach braku aktywności. Spadasz niżej dopiero gdy jesteś na samym końcu tabeli, tak więc jak masz sporą ilość punkcików to nawet po przerwie nie spadniesz.

Opublikowano

Czytałem że z ligi np Diament V nie da się spaść niżej tak samo jak z Gold V itp, nawet jak przegra się 50gier, tylko wtedy jak nie będę grał 28dni to mogę spaść, czyli jak bym rozegrał 1 rankeda na 28dni to nie spadł bym do gorszej ligi?

: OO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...