Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

łowienie ryb s16

*Jacko*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że małże ok. 3/4kk , a rybki ok. 200k , jak dobrze się , ukryjesz lub wtopisz w tłum , chodź wątpię że na tym serwie jest ''Tłum''

to bana nie powinieneś złapać.

u6pv.jpg

Opublikowano

Siema mam pytanie czy opłaca się łowić ryby na s16?? Ile chodzą małże a ile rybki ?? I jak często banują tam ? za pomoc + :)

Na 100% banuja, ale wystarczy miec dobre miejsce i od czasu do czasu wejsc na mt2 i zoabczyc czy wszstko wporzadku

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Siema mam pytanie czy opłaca się łowić ryby na s16?? Ile chodzą małże a ile rybki ?? I jak często banują tam ? za pomoc + :)

Opłaca. Ryby i małże są tam drogie i potrzebne (jak na każdym innym starszym serwerze).

Banują czeęsto. Polecam botować w dzień tam gdzie jest najwięcej ludzi.

Opublikowano

Same ryby tam opłaca sie łowić , bo np. wyłowisz dwie strony ryb i jeżeli z jednej będziesz miał conajmniej 4 małże to otwierasz i drugą strone i jest szansa że będziesz mieć ciekawy drop , ale jeżeli z pierwszej strony będziesz miał od razu zły drop to selaj ryby.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zależy czy łowisz samemu czy na FB bo gdy samemu to będziesz miał mniejszy zarobek a jak ustawisz np 3 boty na FB zarobek 3x większy o ile ci szczęście dopisze :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...