Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie :)

mati72255

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was Serdecznie

Dziś chcę wam pokazać sposób jak zarobić 3-5 min dziennie

CashnHits - niskie minimum, łatwe do osiągnięcia nawet bez poleconych

CashnHits.com oferuje kilka sposobów zarabiania przez internet :Klikanie w reklamy (oglądanie reklam), Autosurf (dzięki niemu można zarabiać praktycznie bez wysiłku), płatne zapisy. Strona istnieje i bezproblemowo wypłaca od 2009 roku. Charakteryzuje się niskim minimum do wypłaty, które wynosi tylko 0,60$ USD w przypadku wypłaty na konto PayPal lub 1,50$ USD przy wypłacie na AlertPay (Payza) Dziennie można zarobić +/- 10 centów, wiec minimum do wypłaty jest łatwe do osiągnięcia. Rejestracja w programie nic nie kosztuje, członkostwo w CashnHits jest całkowicie darmowe i w każdej chwili można z niego zrezygnować.

Jeżeli chodzi o mnie już korzystam z tego typu programów nawet udało mi się już troszkę zarobić na samym klikaniu

Początkowo jest trudno ale z każdym klikiem zbliżamy się do celu wystarczy bezpłatne konto PayPal naprawdę nie wiele i nic po za tym

Rejestracja nie jest trudna opisze w kilku krokach należy kliknąć w link poniżej następnie według kroków

xxx

Na e-maila,otrzymujemy link potwierdzający, może być w spamie!!!!!

To okienko którym się posługujecie
Earnings Area

Dlaczego warto dołączyć?
niskie minimum
duża ilość reklam
szybka wypłata
około 10 centów dziennie
forum
darmowa reklama

Ja tylko chcę wam pokazać jak można samemu zarobić.

Dla tych którzy chcą bonus na start :

XXX

Nie ukrywam jeżeli rejestrujecie się z mojego linku wspomagacie mnie 1%-5% zysku :)

PS: (do wszystkich ) Jeżeli macie zamiar od razu krytykować ja chętnie po bronie swoich argumentów :)

Opublikowano

Spróbuję z tego skorzystać , ponieważ tego nieznałem oraz pozostawiam like :)

ja podałem najprostszego takiego programu są bardziej zaawansowane ja sam korzystam z tych prostych a może kiedyś pójdę do innej Oferty

Dzięki za like:)

Opublikowano

hahaha 100 kliknięć i masz 10 gr super sprawa, to wszystko zajmuje pewnie kilka godzin dziennie, a w pracy za ten czas byś miał już z 50 zł, nie warto nawet zaczynać bo i tak się to z nudzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...