Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Algoria.pl | Wstępne Informacje !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę to Sensuala, czyli Balantia (chyba nie jego pierwszy serwer, ale najbardziej znany)

Opublikowano

Powiesz wkoncu kogo to serwer i jaka jest nazwa ich pierwszego serwera?

Jasne nutka tajemnicy została rozwiana, to serwer Sensuala, a ich pierwszy serwer to Balantia.

Opublikowano

dużo się nie dowiedziałem ale i tak mnie zainteresował :P
czekam na więcej tak mniej więcej kiedy można się spodziewać następnego Filmiku ?

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Jak wiecie na takich zwykłych pelerynkach można zarobić - tak wiemy.

Troszke lipa,Balantia hard/medium i kolejny ich hard/medium ;/

@down. zamiast otwierać 2 serwer prawie taki sam mogli by udoskonalić jeden aby się nie nudził - tym co napisałeś stwierdzam że Balantia jest nudna a ten nie będzie nudny.

W czym tu sens?

Opublikowano

dużo się nie dowiedziałem ale i tak mnie zainteresował :P

czekam na więcej tak mniej więcej kiedy można się spodziewać następnego Filmiku ?

Hmm jutro / środa myślę ;)

Jak wiecie na takich zwykłych pelerynkach można zarobić - tak wiemy.

Troszke lipa,Balantia hard/medium i kolejny ich hard/medium ;/

To nie będzie serwer niczym Balantia, zobaczysz że na serwerze nie będziesz się nudził.

Opublikowano

hikariego tam brakuje ale widać teraz Ty pewnie zajmiesz jego miejsce.

brak słów, balantia nie zarabia to trzeba zrobić co innego ;]

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

hikariego tam brakuje ale widać teraz Ty pewnie zajmiesz jego miejsce.

brak słów, balantia nie zarabia to trzeba zrobić co innego ;]

Balantia i tak będzie się trzymała, o ile wiem.

astiumsign.png

Opublikowano

Zagram mam nadzieje,ze nie bedzie tutaj afery z perlami jak na balantii.Wiem ze Sensual tworzy dobre serwery dlatego polecam.

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

Zagram mam nadzieje,ze nie bedzie tutaj afery z perlami jak na balantii.Wiem ze Sensual tworzy dobre serwery dlatego polecam.

Dawne błędy nie będą już powielane, więc spokojnie ;]

Opublikowano

O kurcze zagram na 100%! Sh4ke mam nadzieję, że z tym serwerem uda Ci się współpraca, bo na razie większość padła ...

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zobaczymy jak w praktyce będzie ;]

Mogę cię zapewnić że administracja nie jest taka jak na innych serwerach które teraz wychodzą ,czyli nieogarnięci i nie wiedzą co robią.

Serwer będzie stał bardzo długo i nie będzie miał większych problemów ze względu na administrację która jest ogarnięta i nie stawia serwer na kilka miesięcy a później się zwija bo kase zarobili.Znam jednego z administratorów i mogę cię zapewnić że on wie co robi,pomagał w stawianiu serwera na którym gra dużo osób i stoi do dziś.

Opublikowano

Mogę cię zapewnić że administracja nie jest taka jak na innych serwerach które teraz wychodzą ,czyli nieogarnięci i nie wiedzą co robią.

Serwer będzie stał bardzo długo i nie będzie miał większych problemów ze względu na administrację która jest ogarnięta i nie stawia serwer na kilka miesięcy a później się zwija bo kase zarobili.Znam jednego z administratorów i mogę cię zapewnić że on wie co robi,pomagał w stawianiu serwera na którym gra dużo osób i stoi do dziś.

To Ciekawe .. Czy Sensual, znowu będzie sprzedawał konta ''zbanowanych'' graczy, i odbanowywał na życzenie :rolleyes:

Nie polecam serwera .

Opublikowano

To Ciekawe .. Czy Sensual, znowu będzie sprzedawał konta ''zbanowanych'' graczy, i odbanowywał na życzenie :rolleyes:

Nie polecam serwera .

Daj przykład jakiś kolego z dowodem, na pewno jego decyzja była poparta czymś. Nienawidzę takich ludzi, którzy sypią tekstami bez dowodów.

Opublikowano

hmm... piszecie ze zagracie ze wzgledu na administracje , ostro :) jara was jak ktos odbanowuje konta i rozdaje z nich eq? dowody sa w temacie z dyskusjami o balantii. sensual moze sie zna na tym co robi ale odpierdala maniane i naduzywa wladzy, wiem o czym mowie bo miedzy innymi z mojej zbanowanej postaci nagle w nieznany sposob zniknela gildia i byla zalogowana miesiac temu(zbanowana w styczniu :)) wiec zapewne eq tez tam juz nie ma

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Nie polecam serwera .

Nie mówie tutaj o żadnych Sensualu ^_^ Skąd masz takie informacje :huh:

Ktoś inny jest w team i zapewniam cię że żadnych cyrków nie będzie typu "sprzedawanie zbanowanych kont"

Dowiesz się w swoim czasie o kogo chodzi w prezentacji w Team.

I nie hejtucie bo jeszcze nie ma zapowiedzi a wy odrazu wszystko wiecie jak wróżbita maciej :D

hmm... piszecie ze zagracie ze wzgledu na administracje , ostro :)

jara was jak ktos odbanowuje konta i rozdaje z nich eq? dowody sa w

temacie z dyskusjami o balantii. sensual moze sie zna na tym co robi ale

odpierdala maniane i naduzywa wladzy, wiem o czym mowie bo miedzy

innymi z mojej zbanowanej postaci nagle w nieznany sposob zniknela

gildia i byla zalogowana miesiac temu(zbanowana w styczniu :)) wiec zapewne eq tez tam juz nie ma

Następny co ma informajce z palca wyssane.

Nikt tutaj nie mówi o żadnym Sensualu,co wy macie jakieś kompleksy na jego punkcie ^_^

Dowiesz się wszystkiego w swoim czasie i chyba wtedy zmienisz zdanie :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...