Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Moduły do Typ62

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

optyka dosysacz oraz wenta albo ramer

rummer to dosyłacz

Dla ścisłości

Co do tematu, dosyłacz(jak wszędzie) , wentylacja, i nie jestem pewien co lepsze, optyka czy stabilizator (nie wiem czy można stabilizator) (stabilizator -20% mniejszy rozrzut przy obrocie wieżą, -10% podczas jazdy) (optyka +10% zasięgu widzenia)

shoob.png

Opublikowano

Zależy jak grasz tym czołgiem (scout itp.). Napisz a my dobierzemy co lepsze.

Właśnie tutaj jest problem.. jak na razie zagrałem nim.. 6-7 bitew i muszę wyrobić sobie styl gry na nim.

Zróbcie mi pakiety Scout aktywny/stacjonarny.

Jak na razie wwaliłem na niego.. dosyłacz, wenta, i lorneta- żałuję, ze nie mogę jeszcze tam dać siatki =/

Na celnośc nie nazekam.. ale jak chcę na szybko strzelić to duzo missów jest- trzeba dłużej celowac.

x

Opublikowano

Hymn.. myslałem, że lorneta jest bardzo potrzebna..

-=-

KURDE!!! Pierwszy raz mam tak, że mam problem z modułami. Tutaj WSZYSTKO PASUJE I SIĘ PRZYDAJE !!

DAMN IT !! -_-

Ja wolałbym się bawić w scouta stacjonarnego, a potem kiedy szeregi się przerzedzą w "flankera" :) uwielbiam wirowanie wokół czołgów

-=-

Ramer zostaje.. O PYTANIE!!

ile daje umiejętność kamuflaż na 100% u wszystkich ?? -ile % do kamuflażu ??

Ja chce być nie widoczny do 50m !!!! -o to mi chodzi

i bdw. ja chcę coś widzieć :D -zasięg widzenia

@edit:

poprawka

x

Opublikowano

Nie da się być niewidocznym z 50m... To niemożliwe, chyba że Reno UE 57 z Camo na maxa u kazdego i siatka oraz wentyla i BiA. Wiesz na czym polega magia LT? W czasie ruchu zachowują 100% bazowego camo. Ale nie licz na to, że będziesz niewidzialny. Z 300m z jazdy cię nie zauważą, a z jakiś 200m-170m z krzaków. Może 150m. Ale nie licz że po wystrzale. Po wystrzale to nawet camo na 100% u wszystkich na odległości 300m+ cię ie uratuje. No dobra, trochę koloryzuję, ale wiesz o co mi chodzi.

Opublikowano

WIDZIAŁEM FILMIK NA YT, gdzie gościu stał w lesie i był niewidoczny do 50m i nawet jak się ruszał to nie było go widać.

Nie będę podawał kanału bo mi tutaj za reklamę zabiją.. -gościu zrobił 11.000 uszkodzeń po podświetleniu.

-=-

Nie miał siatki, ale miał załogę na 100% i dwa perki, z czego drugi u wszystkich na 70-80% kamulfażu

@edit:

Za to może mnie nie zabiją:

http://www.youtube.com/results?search_query=typ+62+150+000+kredyt%C3%B3w+11+000+po+pod%C5%9Bwietleniu+jak+gra%C4%87+zarabiaczami+wot&oq=typ+62+150+000+kredyt%C3%B3w+11+000+po+pod%C5%9Bwietleniu+jak+gra%C4%87+zarabiaczami+wot&gs_l=youtube.3...4570.8613.0.8699.26.26.0.0.0.0.188.2156.11j14.25.0...0.0...1ac.1.43p7li9jdH0
jak grać zarabiaczami

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...