Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] żetony, runy i champy

Ślywaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak, zastanawiam się co zrobić i pragnę poznać waszą opinię. Mam 23 lvl i wciąz 3 żetony zwrotu. Mam zaoszczędzone ok 3k IP, oraz paru champów za 4800IP. Tutaj przechodzę do sedna mianowicie mam tam z 2-3 postacie które kupiłem, pograłem i nie przypadły mi do gustu. Czy opłaca mi się je zwrócić za pomocą żetonów i kupić za to runki ?

Proszę również o podanie jak najlepszych runek pod AP - najlepiej z SS bo ja średnio ogarniam tworzenie ich.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Mi się wydaje że tak, ale wiesz... 3K IP to masz ~tydzień zbierania jeśli grasz po 3-4 gry dziennie. Żetony lepiej zostawić niby na skórki/postacie za 6300 IP, ja wykorzystałem żetony na byle gówno i żałuję, ale rób jak chcesz bo runki to podstawa...

@edit

Runki: http://www.lolking.net/summoner/eune/35483922#runes

Nie mam lvla żeby mieć wszystkie, i 2 runy mi brakuje, ale to chyba nie problem, kupujesz takie same.

P.S

Runy od Pherleaux są słabe jeśli grasz akali/katarina itp. bo one nie mają many. Polecam moje, masz przebicie, ap i troszke resów.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Zostaw sobie żetony, bo raczej żetonów już się nie dostanie. Lepiej je potem wykorzystać, żeby sprzedać np; na champa za 6,3k lub skina. Tych za mniejsza cenę nie opłaca się.

btw: nie grajcie rankedów po 14, bo gimbaza przyszła do domów.

Opublikowano

Opłaca się sprzedać, zwłaszcza jeśli nie trafiłeś w swoje gusta wybierając początkowo postacie.

Uniwersalne runki pod AP:

3afCT.jpg

Czerwone: Magic Penetration

żółte: Mana regen per LVL lub Armor

Niebieskie: AP lub AP per lvl lub Magic resist

Quinty: Flat AP

Opublikowano

Podajecie mu złe runy...

Imo teraz opłacalne runy na AP to żółte w armor, w co 2 grze jest jakiś zed, kha zix, lee sin, jarvan, wukong na midzie.

Meta się zmieniła i nie opłaca się mieć ani ap w żółtych czy mana reg.

Gdy gramy na takiego veigara czy LB to warto mieć nawet niebieskie w magic resist.

A co do żetonów, moim zdaniem nie opłaca się, sam wymieniłem trzy postacie które mi nie przypadły do gustu mianowicie: zed, elise, kha'zix(wiem wiem OP)

Wtedy byłem po przerwie 3 miesięcznej i nie wiedziałem na co te 3 postacie stać więc je po prostu wymieniłem, a za 2-3 miesiące znowu je miałem bo po prostu zobaczyłem jak ludzie nimi ownią.

Z perspektywy czasu stwierdzam, że nie opłacało mi się żadnej postaci wymieniać, bo i tak mam ok 90 i w końcu będę miał wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...