Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do WR

Kabum16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy warto wrócić do Warrocka? jak się obecnie ma sprawa z cheaterami, laggami itp? czy idzie też pograć za darmo, bez żadnych premek, nx i innych rzeczy tego typu?

Opublikowano

Cheaterow jest mniej na pewno zdarzy sie ze sie spotkasz z jumperami i tellekilami ale i tak szybko zostaja kicknieci oraz zbanowani, ja wrocilem i jest mi z tym dobrze chociaz wolalem G1, jest sposob dzienny 920 nx za darmo wiec zyc idzie, takze rzeczy za dinar sa nowe i nawet dobre z czasem mi sie wydaje ze sa lepsze niz byly, akurat jest teraz event po wpisaniu "Let's play Warrock today" dostaje sie glory to sa rekawice dla kazdej klasy oraz dzienny bonus do odebrania wraz sa nowe mapy i nowe ciekawe eventy.

10300.png

Opublikowano

Cheaterow jest mniej na pewno zdarzy sie ze sie spotkasz z jumperami i tellekilami ale i tak szybko zostaja kicknieci oraz zbanowani, ja wrocilem i jest mi z tym dobrze chociaz wolalem G1, jest sposob dzienny 920 nx za darmo wiec zyc idzie, takze rzeczy za dinar sa nowe i nawet dobre z czasem mi sie wydaje ze sa lepsze niz byly, akurat jest teraz event po wpisaniu "Let's play Warrock today" dostaje sie glory to sa rekawice dla kazdej klasy oraz dzienny bonus do odebrania wraz sa nowe mapy i nowe ciekawe eventy.

Jaki sposob na 920 nx dziennie? Mozesz powiedziec cos wiecej?

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

Widzę mądre słowa, ale chciałbym oddać coś od siebie abyście poznali moją opinię na temat powrotu do gry ;)

Moim zdaniem, warto wrócić do gry - są większe + i mało minusów. Parę rzeczy, może lepsze były na GamersFirscie.

Plusy - minusy :

Zmniejszono lagi serwerowe praktycznie dla każdego z państw.

Zmniejszona ilość, liczba hackerów - spowodowane jest to głównie większą ilością mass banów.

Na pewno większa ilość organizowanych eventów typu - 200 % exp up, 1000 % exp up, eventy organizowane przez adminów, eventy w takie święta, ważniejsze wydarzenia - np. Walentynki, Wielkanoc itd. itd.

Zdecydowany lepszy interfejs główny, można wiedzieć jaki ma się ping na głównej itd.

Dodano więcej nowych map, najczęściej były one z wersji koreańskiej.

Nowe mapy na trybie Ai Channel.

Więcej broni w item shopie.

Cotygodniowa konserwacja, gdzie w marketplace co tydzień coś dodają nowego do kupienia na stronie.

Brak możliwości kupienia famas'a, pojawia się on w tego typu losowaniach jak - Random Box i jeszcze coś ale zapomniałem nazwy xD

Więcej banów ,, za nic "

Myślę, że to tyle - namawiam Cię do powrotu na Nexon'a.

Również, jak kolega wyżej wspomniał o WRPSP - polecam ;)

Jaki sposob na 920 nx dziennie? Mozesz powiedziec cos wiecej?

Reklamy?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...